Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
ZIMSKI PRIJELAZNI ROK
ZIMSKI PRIJELAZNI ROK
Upravni odbor Hrvatskog odbojkaškog saveza potvrdio je da će termin zimskog prijelaznog roka biti 28. – 31. siječnja 2019. godine.
3. 1. 2019.
Gala - male lopte
Advent na KIF-u u znaku odbojke
Advent na KIF-u u znaku odbojke
Na Kineziološkom fakultetu održan je 1. Međunarodni adventski turnir za rekreativce i rekreativke.

Više od 280 odbojkaša i odbojkašica iz regije odigralo je 55 utakmica u više različitig kategorija. Zanimljivost je i sudjelovanje dva kineska odbojkašaka sastava koji su odbojkaškom veselju na KiF-u dali posebno značenje. Među veterankama najuspješnija je bila ekipa Zagreba, dok su drugo mjesto osvojile Stjuardese iz Beograda, a treće su bile odbojkašice Skopja iz Makedonije.

U konkurenciji odbojkaških mixeva najuspješniji je bio sastav Kvarnera iz Rijeke ispred drugoplasiranog Sombora iz Srbije te trećeplasiranog Ogulina.

Najveća gužva, kao i obično, bila je u muškoj konkurenciji. Polufinale i finale iznimno napeto i neizvjesno najbolje su odradili odbojkaši Zagreba. Oni su u završnici svladali Volley Vets iz Beograda rezultatom 2-0. Matine cure iz Zagreba na trećem su mjestu.

28. 12. 2018.
 
Najmlađe odbojkašice HAOK Mladosti osvojile 1. Advetski turnir na KIF-u
Najmlađe odbojkašice HAOK Mladosti osvojile 1. Advetski turnir na KIF-uU advetskom raspoloženju prošao je 1. Advenstki turnir za najmlađe odbojkašice održan prošlog vikenda na  Kineziološkom fakultetu.  

Najmlađi pogon zagrebačke Mladosti koji je u subotu vodila trenerica Marijeta Horvatić s veseljem je 'dotrčao' do finala. Male mladostašice, s druge strane mreže, dočekale su odbojkašice Dinama, nimalo lak protivnik koji je do samog kraja pružao otpor.  Do pobjedničke titule HAOK Mladost stigla je rezultatom 2-1. 

Za najmlađe sudiononice veterani i veteranke AOK Mladosti  koji su istovremeno bili organizatori  velike međunarodne odbojkaške manifestacije, osigurali su medalje i poklon pakete.
28. 12. 2018.
 
EU projekt - prve povratne informacije s terena prezentirane na sastanku u Avignonu
EU projekt - prve povratne informacije s terena prezentirane na sastanku u Avignonu
Nakon što je na 4. sastanku partnera održanom u Nitri (SVK) krajem mjeseca rujna partnerima prezentiran program rada za obje dobne skupine, te se isti počeo primjenjivati u svim grupama, 5. transnacionalni sastanak partnera u Avignonu (FRA) donio je prve povratne informacije s terena.

Federica Stradi (Scuola di pallavolo Anderlini, Modena) iznijela je svoje mišljenje predloženog programa za obje dobne kategorije, te naglasila da je koncept predloženog plana dobar, ali da je potrebno napraviti korekcije u vremenskoj raspodjeli određenih dijelova treninga, te da je u uvodnom dijelu potrebno ukomponirati igre koje će istovremeno biti i u funkciji razgibavanja kako bi djeci bio zanimljiviji.

I ostali partneri su zaključili da treba napraviti vremenske korekcije u dužini određenih dijelova treninga, prije svega kod grupe djece 6-7 godina kod koje se puno vremena potroši na uvođenje u trening i upoznavanje sa sistemom rada.

Do sljedećeg sastanak partnera, koji je planiran početkom veljače u Šempeteru (SLO), predložene promjene biti će ukomponirane u nove treninge. 

 

27. 12. 2018.
 
Završen 10. Božićni turnir mlađe kadetskih selekcija
Završen 10. Božićni turnir mlađe kadetskih selekcija
U vremenu od 22.-23.12.2018. godine u organizaciji Zagrebačkog odbojkaškog saveza održan je deseti po redu međunarodni Božićni turnir gradskih mlađe kadetskih selekcija. Na turniru su sudjelovala 23 ženske i 8 muških selekcija iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. 

ženskom finalu, selekcija Osijeka savladala je selekciju Zagreba, te tako nakon prošlogodišnjeg drugog mjesta osvojila toliko željeno zlato koje su zadnji put osvojile 2013. godine. U dvoboju za treće mjesto mlade trogiranke su savladale selekciju Velike Gorice i time prvi put osvojile odličje na Božićnom turniru.  

muškoj kategoriji slovenska ekipa Žužemberka obranila je prošlogodišnji naslov. Drugo mjesto pripalo je selekciji Maribora, a treće mjesto selekciji Ljubljane. 

Pojedinačne nagrade osvojili su: 
Najbolji organizator igre:  Nika Višević(Osijek) i Mohor Travnik (Žužemberk)
Najbolji napadač: 
Korina Topić (Zagreb) i Jure Legan (Žužemberk)
Najbolji igrač: Marina Volmut (Osijek) i Nejc Suhadolnik (Žužemberk)
Najbolji trener: Dario Fančović (Osijek) i Bojan Brulec (Žužemberk)

REZULTATI - mlađe kadetkinje
REZULTATI - mlađi kadeti

Fotografije sa podjele odličja pogledajte na našoj facebook stranici.

24. 12. 2018.
 
Čestit Božić i sretnu Novu godinu želi Vam Zagrebački odbojkaški savez
Čestit Božić i sretnu Novu godinu želi Vam Zagrebački odbojkaški savez
24. 12. 2018.
 
Počeli upisi u Program osposobljavanja za poslove trenera/ice odbojke 2019
Počeli upisi u Program osposobljavanja za poslove trenera/ice odbojke 2019Zagrebački odbojkaški savez u zajedništvu i suorganizaciji sa Sportskim učilištem – ustanovom za obrazovanje odraslih organizira provedbu Programa osposobljavanja  za poslove trenera/ice odbojke čija je realizacija predviđena u periodu siječanj/srpanj 2019. godine. 

Po završetku programa osposobljavanja svaki polaznik dobiva uvjerenje (javni dokument) o osposobljavanju za poslove trenera/ice odbojke koje se upisuje u e-radnu knjižicu te time stječe dodatno zvanje trenera/ice odbojke. 

Popunjenu prijavnicu-upisnicu potrebno je poslati do 10. siječnja 2019. putem e-maila na adresu sport.uciliste@gmail.com .

Više informacija pročitajte ovdje.

Prijavnicu-upisnicu preuzmite ovdje.

24. 12. 2018.
Gala - male lopte
izjava o privatnosti   zadnja promjena: 22. siječnja 2019., 11,12
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Više možete pročitati ovdje. Razumijem