Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Trijumfalni povratak Martine Božić na trećem turniru Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku
Trijumfalni povratak Martine Božić na trećem turniru Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku 

U nedjelju, 14. srpnja na pješčanim terenima u Sigetu održan je treći turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku. Turnir je posebno obilježio povratnički nastup nekadašnje prvakinje Hrvatske u odbojci na pijesku Martine Božić. Nakon nekoliko godina majčinske stanke, Martina se vratila odbojci na pijesku i u paru s Emom Prenc suvereno osvojila treći po redu turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku.

16. 7. 2019.
Gala - male lopte
Valentina i Sara pokorile Mokronog!
Valentina i Sara pokorile Mokronog!
Valentina Vrbanc i Sara Radanović na jakom međunarodnom turniru u Mokronogu (Slovenija), održanom pod okriljem MEVZA-e, osvojile su najsjajnije odličje. Filip Silić i Marin Jerčić osvojili su 9. mjesto, dok Josip Pribanić i Nikola Ščerbakov nisu uspjeli izboriti glavni turnir.

Proteklog vikenda u Mokronogu se odigrao jaki međunarodni MEVZA turnir u odbojci na pijesku. Turnir se igrao u ženskoj i muškoj konkurenciji, a u svakoj je, u glavnom turniru, nastupilo 12 parova. Hrvatsku su u ženskoj konkurenciji predstavljale Valentina Vrbanc i Sara Radanović, članice KOP-a Siget, dok su nas u muškoj konkurenciji predstavljali Filip Silić (KOP Opatija) i Marin Jerčić (KOP Zagreb), te Josip Pribanić i Nikola Ščerbakov, također članovi KOP-a Siget. Valentina i Sara su, kao i Filip i Marin, imali pravo izravnog nastupa u glavnom turniru, dok su Josip i Nikola kroz kvalifikacije pokušali doći do glavnog turnira. Na žalost, u kvalifikacijama su tijesno poraženi od austrijskog para Grasserbauer/Kandolf.

Više pročitajte ovdje.

16. 7. 2019.
 
Ljeto na Savi - Turnir gradskih četvrti u odbojci na pijesku
Ljeto na Savi - Turnir gradskih četvrti u odbojci na pijesku
Jučer je na terenima odbojke na pijesku na južnoj strani Save kod Mosta slobode započeo Turnir gradskih četvrti u odbojci na pijesku za mješovite trojke koji se odigrava u sklopu manifestacije Ljeto na Savi. Na turniru sudjeluje 10 ekipa: Jordanovac, Peščenica, Sesvete, Srednjaci, Sveti Duh, Špansko, Trnje i tri ekipe iz Sigeta. Prvi dio turnira održava se od 9.-13.7.2019., a nastavak je planiran 19.08.2019. godine.

Zainteresirani kvartovi još uvijek imaju priliku uključiti se u ovaj Turnir slanjem prijave na mail zagrebacki.odbojkaski.savez@gmail.com najkasnije do 15.08.2019. Ekipe sudionice moraju imate najmanje 3 igrača od kojih najmanje jedan igrač mora biti ženskog spola. 

RASPORED I REZULTATI TURNIRA
FOTOGALERIJA

10. 7. 2019.
 
Održan drugi turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku
Održan drugi turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku 

U subotu, 29. lipnja na pješčanim terenima na malom jarunskom jezeru održan je drugi turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku. Nastupilo je ukupno 20 parova u 4 različite kategorije. Nakon drugog turnira u svim kategorijama vodeća mjesta i dalje drže odbojkašice i odbojkaši KOP-a Siget.


FOTOALBUM
3. 7. 2019.
 
Usvojen koncept TtT priručnika FUNball projekta
Usvojen koncept TtT priručnika FUNball projekta
Sastanak u Modeni (Italija), koji je održan u utorak, 18. lipnja 2019. godine, bio je 7. po redu transnacionalni sastanak partnera koji sudjeluju u EU projektu Zagrebačkog odbojkaškog saveza pod nazivom"New Training Program: “Building solid and healthy FUNdamentals for volleyball in early age (6-9) group”. Glavna tema razgovora bio je TtT priručnik.

Predloženi nacrt priručnika za trenere predstavljen je partnerima. Zaključak partnera je da konačna verzija priručnika treba ići u tom smjeru, kako vizualno tako i s predloženim konceptom samog priručnika. Interaktivni priručnik trenerima će omogućiti brzi pristup trenažnim jedinicama, te će u jednom dokumentu imati tekstualni ali i multimedijalni sažetak određene vježbe.

U programima za obje dobne skupine napravljene su predložene promjene na temelju praktične primjene samog programa u radu s djecom i mišljenja svih trenera uključenih u program.

Partneri su razgovarali o promociji programa u proteklom razdoblju i dali svoje prijedloge za dodatne oblike diseminacije u svojim zemljama.

Sljedeći sastanak održat će se u listopadu u Nitri. Posljednjeg dana ovog sastanka bit će organiziran prvi Multiplier Sports Event, te će svi koordinatori projekta odgovorni za organizaciju Multiplier Sport Eventa moći vidjeti i naučiti kako se organizira sam događaj.

21. 6. 2019.
 
Održan prvi turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku
Održan prvi turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku
U nedjelju, 16. lipnja na pješčanim terenima u Sigetu održan je prvi turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku. Nastupilo je ukupno 16 parova u 5 različitih kategorija. Nakon prvog turnira u svim kategorijama vodeća mjesta drže odbojkašice i odbojkaši KOP-a Siget.
FOTOALBUM
19. 6. 2019.
 
Projekt "Zagreb na Savi"
Projekt "Zagreb na Savi"Grad Zagreb pokrenuo je projekt "Zagreb na Savi" kojem je cilj vraćanje građana na Savu i urbano oživljavanje prostora uvođenjem različitih aktivnosti i atrakcija. Ovim aktivnostima nastoji se nastaviti nekadašnja tradicija okupljanja građana Grada Zagreba neposredno uz korito rijeke Save koja je prije više desetljeća predstavljala njihovo omiljeno mjesto druženja, rekreacije i zabave.

Zagrebački odbojkaški savez također će se uključiti u projekt "Zagreb na Savi" organizacijom Turnira gradskih četvrti u odbojci na pijesku.

INFO O TURNIRU:
Lokacija: Južna strana rijeke Save kod Mosta slobode (u blizini Bundeka)
Vrijeme održavanja: 05.-14.07.2019. od 17:00-20:30 (1. dio natjecanja)
                              19.08.-01.09.2019. od 17:00-20:30 (2. dio natjecanja)
Sastav ekipe: Ekipa broji 3 igrača. Prijaviti se mogu muške, ženske i mješovite ekipe.
Broj sudionika: neograničen - svaka gradska četvrt ili kvart može prijaviti više ekipa
Rok prijave: do petka, 28.06.2019.

Prijava se šalje na mail saveza: zagrebacki.odbojkaski.savez@gmail.com, a sadrži podatke o nazivu ekipe (kvarta), podatke o kontakt osobi (mobitel i mail), te naznaku   radi li se o ženskoj, muškoj ili mix ekipi.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti od ureda Zagrebačkog odbojkaškog saveza.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane građane da prijave svoje kvartovske ekipe i da svoje slobodno vrijeme ispune sportskim aktivnostima i druženjem uz rijeku Savu.

18. 6. 2019.
Gala - male lopte
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 20. rujna 2019., 22,36
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem