Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
EU projekt - prve povratne informacije s terena prezentirane na sastanku u Avignonu
EU projekt - prve povratne informacije s terena prezentirane na sastanku u Avignonu
Nakon što je na 4. sastanku partnera održanom u Nitri (SVK) krajem mjeseca rujna partnerima prezentiran program rada za obje dobne skupine, te se isti počeo primjenjivati u svim grupama, 5. transnacionalni sastanak partnera u Avignonu (FRA) donio je prve povratne informacije s terena.

Federica Stradi (Scuola di pallavolo Anderlini, Modena) iznijela je svoje mišljenje predloženog programa za obje dobne kategorije, te naglasila da je koncept predloženog plana dobar, ali da je potrebno napraviti korekcije u vremenskoj raspodjeli određenih dijelova treninga, te da je u uvodnom dijelu potrebno ukomponirati igre koje će istovremeno biti i u funkciji razgibavanja kako bi djeci bio zanimljiviji.

I ostali partneri su zaključili da treba napraviti vremenske korekcije u dužini određenih dijelova treninga, prije svega kod grupe djece 6-7 godina kod koje se puno vremena potroši na uvođenje u trening i upoznavanje sa sistemom rada.

Do sljedećeg sastanak partnera, koji je planiran početkom veljače u Šempeteru (SLO), predložene promjene biti će ukomponirane u nove treninge. 

 

27. 12. 2018.
Gala - dodir pobjede
Završen 10. Božićni turnir mlađe kadetskih selekcija
Završen 10. Božićni turnir mlađe kadetskih selekcija
U vremenu od 22.-23.12.2018. godine u organizaciji Zagrebačkog odbojkaškog saveza održan je deseti po redu međunarodni Božićni turnir gradskih mlađe kadetskih selekcija. Na turniru su sudjelovala 23 ženske i 8 muških selekcija iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. 

ženskom finalu, selekcija Osijeka savladala je selekciju Zagreba, te tako nakon prošlogodišnjeg drugog mjesta osvojila toliko željeno zlato koje su zadnji put osvojile 2013. godine. U dvoboju za treće mjesto mlade trogiranke su savladale selekciju Velike Gorice i time prvi put osvojile odličje na Božićnom turniru.  

muškoj kategoriji slovenska ekipa Žužemberka obranila je prošlogodišnji naslov. Drugo mjesto pripalo je selekciji Maribora, a treće mjesto selekciji Ljubljane. 

Pojedinačne nagrade osvojili su: 
Najbolji organizator igre:  Nika Višević(Osijek) i Mohor Travnik (Žužemberk)
Najbolji napadač: 
Korina Topić (Zagreb) i Jure Legan (Žužemberk)
Najbolji igrač: Marina Volmut (Osijek) i Nejc Suhadolnik (Žužemberk)
Najbolji trener: Dario Fančović (Osijek) i Bojan Brulec (Žužemberk)

REZULTATI - mlađe kadetkinje
REZULTATI - mlađi kadeti

Fotografije sa podjele odličja pogledajte na našoj facebook stranici.

24. 12. 2018.
 
Čestit Božić i sretnu Novu godinu želi Vam Zagrebački odbojkaški savez
Čestit Božić i sretnu Novu godinu želi Vam Zagrebački odbojkaški savez
24. 12. 2018.
 
Počeli upisi u Program osposobljavanja za poslove trenera/ice odbojke 2019
Počeli upisi u Program osposobljavanja za poslove trenera/ice odbojke 2019Zagrebački odbojkaški savez u zajedništvu i suorganizaciji sa Sportskim učilištem – ustanovom za obrazovanje odraslih organizira provedbu Programa osposobljavanja  za poslove trenera/ice odbojke čija je realizacija predviđena u periodu siječanj/srpanj 2019. godine. 

Po završetku programa osposobljavanja svaki polaznik dobiva uvjerenje (javni dokument) o osposobljavanju za poslove trenera/ice odbojke koje se upisuje u e-radnu knjižicu te time stječe dodatno zvanje trenera/ice odbojke. 

Popunjenu prijavnicu-upisnicu potrebno je poslati do 10. siječnja 2019. putem e-maila na adresu sport.uciliste@gmail.com .

Više informacija pročitajte ovdje.

Prijavnicu-upisnicu preuzmite ovdje.

24. 12. 2018.
 
10. međunarodni Božićni turnir
10. međunarodni Božićni turnirU vremenu od 22.-23.12.2018. godine Zagrebački odbojkaški savez organizira deseti po redu međunarodni Božićni tunir gradskih mlađe kadetskih selekcija. Ove godine na turniru će nastupiti ukupno 31 ekipa i to 23 u ženskoj i 8 u muškoj konkurenciji. Detaljne informacije o sudionicima tunira, kao i raspored utakmica možete pogledati u Biltenu turnira, a rezultate natjecanja ažurirati će se na stranicama Zagrebačkog odbojkaškog saveza odmah po završetku svake pojedine utakmice.

BILTEN
REZULTATI - MLAĐI KADETI
REZULTATI - MLAĐE KADETKINJE

21. 12. 2018.
 
'Dvorana puna djece najveća je radost'
'Dvorana puna djece najveća je radost'
U Zagrebu se u vrijeme Adventa, točnije 22.12.2018. u sportskoj dvorani Kineziološkog fakulteta održava 1. Međunarodni adventski turnir u odbojci za rekreativke i rekreativce. Ovim natjecanjem i Zagreb će se pokušati priključiti gradovima kao što su Umag, Osijek ili Rovinj koji već tradicionalno organiziraju ovakve turnire.

Zanimljivo je da će organizatori spojiti bivše odbojkaše i odbojkašice s najmlađima pa su tako ujedno organizirali i turnir za najmlađu odbojkašku kategoriju odnosno najmlađe kadetkinje U11.

Povodom toga razgovarali smo s Vjekoslavom Hanžićem, koji je uz Miljenka Jekića, Gorana Bajića i Tomislava Đurkovića pokretač ovog projekta.

Više pročitajte ovdje.

11. 12. 2018.
 
1. Međunarodni adventski turnir u odbojci za rekreativce i rekreativke
1. Međunarodni adventski turnir u odbojci za rekreativce i rekreativke
Akademski odbojkaški klub Mladost – veterani organizira 1. Međunarodni adventski turnir u odbojci za rekreativce i rekreativke koji će se održati 22. prosinca 2018. godine u dvorani na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

Na turnir se mogu prijavite ekipe u tri kategorije i to muška, ženska i mix (min 2. žene u ekipi). Prijave ekipa su najkasnije do 17.12. 2018. godine putem e-maila vjekoslavhanzic@gmail.com.

Više na službenoj web stranici turnira www.matori.eu ili  FB stranici događaja.

Prijavnicu preuzmite ovdje.

Pozivnicu i propozicije pogledajte ovdje.

6. 12. 2018.
Gala - dodir pobjede
izjava o privatnosti   zadnja promjena: 21. ožujka 2019., 15,07
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Više možete pročitati ovdje. Razumijem