Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Završen 10. Božićni turnir mlađe kadetskih selekcija
Završen 10. Božićni turnir mlađe kadetskih selekcija
U vremenu od 22.-23.12.2018. godine u organizaciji Zagrebačkog odbojkaškog saveza održan je deseti po redu međunarodni Božićni turnir gradskih mlađe kadetskih selekcija. Na turniru su sudjelovala 23 ženske i 8 muških selekcija iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. 

ženskom finalu, selekcija Osijeka savladala je selekciju Zagreba, te tako nakon prošlogodišnjeg drugog mjesta osvojila toliko željeno zlato koje su zadnji put osvojile 2013. godine. U dvoboju za treće mjesto mlade trogiranke su savladale selekciju Velike Gorice i time prvi put osvojile odličje na Božićnom turniru.  

muškoj kategoriji slovenska ekipa Žužemberka obranila je prošlogodišnji naslov. Drugo mjesto pripalo je selekciji Maribora, a treće mjesto selekciji Ljubljane. 

Pojedinačne nagrade osvojili su: 
Najbolji organizator igre:  Nika Višević(Osijek) i Mohor Travnik (Žužemberk)
Najbolji napadač: 
Korina Topić (Zagreb) i Jure Legan (Žužemberk)
Najbolji igrač: Marina Volmut (Osijek) i Nejc Suhadolnik (Žužemberk)
Najbolji trener: Dario Fančović (Osijek) i Bojan Brulec (Žužemberk)

REZULTATI - mlađe kadetkinje
REZULTATI - mlađi kadeti

Fotografije sa podjele odličja pogledajte na našoj facebook stranici.

24. 12. 2018.
Gala - dodir pobjede
Čestit Božić i sretnu Novu godinu želi Vam Zagrebački odbojkaški savez
Čestit Božić i sretnu Novu godinu želi Vam Zagrebački odbojkaški savez
24. 12. 2018.
 
Počeli upisi u Program osposobljavanja za poslove trenera/ice odbojke 2019
Počeli upisi u Program osposobljavanja za poslove trenera/ice odbojke 2019Zagrebački odbojkaški savez u zajedništvu i suorganizaciji sa Sportskim učilištem – ustanovom za obrazovanje odraslih organizira provedbu Programa osposobljavanja  za poslove trenera/ice odbojke čija je realizacija predviđena u periodu siječanj/srpanj 2019. godine. 

Po završetku programa osposobljavanja svaki polaznik dobiva uvjerenje (javni dokument) o osposobljavanju za poslove trenera/ice odbojke koje se upisuje u e-radnu knjižicu te time stječe dodatno zvanje trenera/ice odbojke. 

Popunjenu prijavnicu-upisnicu potrebno je poslati do 10. siječnja 2019. putem e-maila na adresu sport.uciliste@gmail.com .

Više informacija pročitajte ovdje.

Prijavnicu-upisnicu preuzmite ovdje.

24. 12. 2018.
 
10. međunarodni Božićni turnir
10. međunarodni Božićni turnirU vremenu od 22.-23.12.2018. godine Zagrebački odbojkaški savez organizira deseti po redu međunarodni Božićni tunir gradskih mlađe kadetskih selekcija. Ove godine na turniru će nastupiti ukupno 31 ekipa i to 23 u ženskoj i 8 u muškoj konkurenciji. Detaljne informacije o sudionicima tunira, kao i raspored utakmica možete pogledati u Biltenu turnira, a rezultate natjecanja ažurirati će se na stranicama Zagrebačkog odbojkaškog saveza odmah po završetku svake pojedine utakmice.

BILTEN
REZULTATI - MLAĐI KADETI
REZULTATI - MLAĐE KADETKINJE

21. 12. 2018.
 
'Dvorana puna djece najveća je radost'
'Dvorana puna djece najveća je radost'
U Zagrebu se u vrijeme Adventa, točnije 22.12.2018. u sportskoj dvorani Kineziološkog fakulteta održava 1. Međunarodni adventski turnir u odbojci za rekreativke i rekreativce. Ovim natjecanjem i Zagreb će se pokušati priključiti gradovima kao što su Umag, Osijek ili Rovinj koji već tradicionalno organiziraju ovakve turnire.

Zanimljivo je da će organizatori spojiti bivše odbojkaše i odbojkašice s najmlađima pa su tako ujedno organizirali i turnir za najmlađu odbojkašku kategoriju odnosno najmlađe kadetkinje U11.

Povodom toga razgovarali smo s Vjekoslavom Hanžićem, koji je uz Miljenka Jekića, Gorana Bajića i Tomislava Đurkovića pokretač ovog projekta.

Više pročitajte ovdje.

11. 12. 2018.
 
1. Međunarodni adventski turnir u odbojci za rekreativce i rekreativke
1. Međunarodni adventski turnir u odbojci za rekreativce i rekreativke
Akademski odbojkaški klub Mladost – veterani organizira 1. Međunarodni adventski turnir u odbojci za rekreativce i rekreativke koji će se održati 22. prosinca 2018. godine u dvorani na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

Na turnir se mogu prijavite ekipe u tri kategorije i to muška, ženska i mix (min 2. žene u ekipi). Prijave ekipa su najkasnije do 17.12. 2018. godine putem e-maila vjekoslavhanzic@gmail.com.

Više na službenoj web stranici turnira www.matori.eu ili  FB stranici događaja.

Prijavnicu preuzmite ovdje.

Pozivnicu i propozicije pogledajte ovdje.

6. 12. 2018.
 
Vladimir Janković - dobitnik Državne nagrade za sport Franjo Bučar za životno djelo
Vladimir Janković - dobitnik Državne nagrade za sport Franjo Bučar za životno djelo
Državna nagrada za sport "Franjo Bučar",
 koja je osnovana 1991. godine, najviše je priznanje koje Republika Hrvatska dodjeljuje za iznimna postignuća i doprinos od osobitog značenja za razvoj sporta u Republici Hrvatskoj. Dodjeljuje se stručnim i javnim djelatnicima u području sporta, sportašima, pravnim i fizičkim osobama koje obavljaju sportsku djelatnost te drugim pravnim i fizičkim osobama zaslužnim za razvoj sporta.

Nakon što je 2015. godine dobio godišnju nagradu za sport „Franjo Bučar“ Vladimir Janković, naš proslavljeni odbojkaš i odbojkaški djelatnik, nije stao sa svojim radom već je i dalje nastavio svoje odbojkaško poslanje, kako na sportskom terenu i radu s mladim odbojkašima i odbojkašicama, tako i na prenošenju svog znanja budućim trenerima s područja cijele Hrvatske kroz predavanja na trenerskim seminarima, radom u ustanovama za osposobljavanje trenera ali i direktnim odlaskom u klubove i savjetovanjem trenera direktno na terenu.

Sve to prepoznao je Odbor Državne nagrade za sport Franjo Bučar koji čine prof. dr. sc. Damir Knjaz, prof. dr. sc. Đurđica Miletić, Venio Losert, Dino Rađa, Zdeslav Vrdoljak, Barbara Jelić Ružić, Mario Stanić, Darko Kralj i Mila Horvat koji mu je ove godine, uz Milku Babović i Matu Parlova(posmrtno), dodijelio Državnu nagradu za sport Franjo Bučar za životno djelo.

U ime nagrađenih naš „Braco“ prigodno se obratio prisutnima  zahvalivši na nagradi i naglasivši kako sport nisu samo medalje i rekordi, već ono što je izuzetno bitno, a to je odgoj mladih i utjecaj na zdravlje tijekom čitavog života. "Dobitnike godišnje nagrade čeka još mnogo posla, učenja i uspjeha, a dobitnike nagrade za životno djelo ovo ne znači kraj jer još možemo još puno znanja prenijeti mlađima, a i sami još nešto naučiti“, poručio je Janković.

29. 11. 2018.
Gala - male lopte
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 25. travnja 2019., 12,22
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem