Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Obilježen Dan sjećanja na žrtve Vukovara
Obilježen Dan sjećanja na žrtve Vukovara
Tijekom 2. okupljanja prvenstva Grada Zagreba za najmlađe kadete/kinje U11 u mini odbojci, koje se održalo jučer u Domu odbojke "Bojan Stranić", Zagrebački odbojkaški savez i njegovi članovi zajedničkom fotografijom obilježili su Dan sjećanja na žrtve Vukovara.
19. 11. 2018.
Gala - male lopte
Početak primjene EU programa
Početak primjene EU programa
Četvrti transnacionalni sastanak partnera, koji je održan u Nitri (SVK), označio je početak III. faze projekta Zagrebačkog odbojkaškog saveza pod nazivom  "New training Program:" Building solid and healthy FUNdamentals for volleyball in early age (6-9) group "", tj. provođenje programa rada nastalog nakon višemjesečnog istraživanja svih partnera uključenih u projekt.

Voditelj projekta Hrvoje Borovina, zajedno s profesorima Kineziološkog fakulteta u Zagrebu Tomislavom Đurkovićem i Majom Horvatin, prezentirao je partnerima program rada za obje dobne skupine. Pred trenere koji provode programe postavljen je zadatak da tijekom provedbe šalju povratne informacije vezane uz adaptaciju djece na program i njihovo prihvaćanje koncepta treninga u odnosu na dosadašnje modele rada u njihovim klubovima.

Sljedeći  sastanak partnera održati će se u Avignonu početkom prosinca, kada će se napraviti prva evaluacija provedbe projekta i na temelju povratnih informacija „s terena“ napraviti eventualne korekcije u programima.


FOTOALBUM
30. 10. 2018.
 
Program osposobljavanja za poslove trenera/ice odbojke 2019
Program osposobljavanja za poslove trenera/ice odbojke 2019Zagrebački odbojkaški savez u zajedništvu i suorganizaciji sa Sportskim učilištem – ustanovom za obrazovanje odraslih organizira provedbu Programa osposobljavanja  za poslove trenera/ice odbojke čija je realizacija predviđena u periodu siječanj/srpanj 2019. godine. 

Po završetku programa osposobljavanja svaki polaznik dobiva uvjerenje (javni dokument) o osposobljavanju za poslove trenera/ice odbojke koje se upisuje u e-radnu knjižicu te time stječe dodatno zvanje trenera/ice odbojke. 

Pretprijave za upis u program zaprimaju se do 30. studenoga 2018. godine, a mogu se dostaviti poštom, e-mailom na zagrebacki.odbojkaski.savez@gmail.com ili osobno u ured Saveza.

Više informacija pročitajte ovdje.

Obrazac za pretprijavu preuzmite ovdje.

18. 10. 2018.
 
HAOK Mladost kreće u borbu za nastup u Ligi prvaka
HAOK Mladost kreće u borbu za nastup u Ligi prvaka
Nakon 20. godina seniori HAOK Mladost vratili su se u najelitniji rang natjecanja europske odbojke, u CEV ligu prvaka.

Prvu kvalifikacijsku utakmicu Mladostaši u svom Domu odbojke igraju danas, 9. listopada u 20.30 protiv momčadi Vojvodina NS Seme, dok je uzvrat u Novom Sadu (SPC Vojvodina) na rasporedu 17. listopada (20.30).

Ovim putem pozivamo sve zagrebačke klubove da zajedno sa svojim članovima i članicama dođu podržati seniore HAOK Mladost i budu dio ovog za zagrebačku odbojku veoma važnog sportskog susreta.

9. 10. 2018.
 
Dodijeljena odličja najboljim zagrebačkim pijeskašima i pijeskašicama
Dodijeljena odličja najboljim zagrebačkim pijeskašima i pijeskašicamaU nedjelju, 16. rujna 2018. godine s početkom u 11.00 sati na Jarunu okupili su se najbolji zagrebački pjeskaši i pjeskašice mlađih dobnih kategorija. Razlog okupljana je ZOS-ov službena dodjela odličja pobjednicima Klupskog Prvenstva grada Zagreba u odbojci na pijesku (sezona 2018.). 
Naime, ZOS natjecanja u odbojci na pijesku započela su tijekom mjeseca svibnja 2018., a kroz koja su se izmjenjivala natjecanja svih mlađih dobnih kategorija; juniori, kadeti, mlađi kadeti i najmlađi kadeti u muškoj i ženskoj konkurenciji. Službeni završetak svih natjecanja uslijedio je početkom mjeseca rujna 2018. 
Najbolje rezultate na natjecanju dobrom igrom osigurali su sportaši i sportašice klubova odbojke na pijesku "Zagreba", "Vrapča", "Sigeta" i "Jaruna". Dominaciju na Klupskom Prvenstvu grada Zagreba u ženskoj konkurenciji  (juniorke, kadetkinje i mlađe kadetkinje) imao je klub odbojke na pijesku "Zagreb", dok su sportaši "Vrapča" bili uspješniji u muškoj konkurenciji u kategoriji juniora i kadeta.
Službena dodjela ZOS odličja završila je zajedničkim fotografiranjem i sa željom za novim susretom na pješčanim terenima u 2019. godini!
17. 9. 2018.
 
IZMJENA PRAVILA IGRE ZA MLAĐE KADETKINJE I MLAĐE KADETE
IZMJENA PRAVILA IGRE ZA MLAĐE KADETKINJE I MLAĐE KADETE 

Upravni odbor Hrvatskog odbojkaškog saveza donio je odluku u vezi važečih pravila odbojkaške igre za mlađe kadetkinje i mlađe kadete i to kako slijedi :

 

 


1. Ukida se obvezna primjena sustava igre 4 – 2 tj. ulazak dizača/tehničara iz zadnjeg reda u prednji red sa sve tri pozicije (1, 6 i 5) kod prijema servisa.

2. Dozvoljava se uvođenje uloge posebnog obrambenog igrača-ice "Libero igrač-ica".

3. Dozvoljava se izvođenje svih vrsta servisa: s poda, skok servis i flot servis.

Izvor: www.hos-cvf.hr

7. 9. 2018.
 
KOP Siget dvostruki prvak Hrvatske u odbojci na pijesku
KOP Siget dvostruki prvak Hrvatske u odbojci na pijeskuProteklog vikenda na Jarunu je održano završno okupljanje 1. hrvatske lige u odbojci na pijesku. Nakon dva dana lijepe odbojke i promjenjivog vremena, zagrebački Klub odbojke na pijesku Siget trijumfirao je i u ženskoj i u muškoj konkurenciji. U ženskoj ga konkurenciji prate HAOK Žal Banjole na drugom i KOP Žnjan na trećem mjestu, dok je kod muškaraca KOP Žnjan zahvaljujući tek lošijem količniku setova na drugom mjestu, a treće je mjesto pripalo KOP-u Čazma. Od zagrebačkih klubova na natjecanju su unastupili još i KOP Zagreb i KOP Jarun. KOP Zagreb je zauzeo 4. mjesto i u ženskoj i u muškoj konkurenciji, dok je KOP Jarun bio 5. u muškoj, a 7. u ženskoj konkurenciji.
27. 8. 2018.
Gala - male lopte
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 18. travnja 2019., 22,40
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem