Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
Održano prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku za najmlađe kadetkinje i kadetkinje
Održano prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku za najmlađe kadetkinje i kadetkinje
U subotu, 27.6.2020. godine održano je klupsko i pojedinačno prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku za najmlađe kadetkinje i kadetkinje.
1. 7. 2020.
Gala - male lopte
Prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku
Prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku

Odbojkašice i odbojkaši polako se sele na pješčane terene, te će već ovog vikenda odmjeriti snage na Prvenstvu Zagreba u odbojci na pijesku u seniorskoj i juniorskoj kategoriji. Prvenstvo Zagreba odigrava se u pojedinačnoj i klupskoj konkurenciji.
Prvenstvo Zagreba odigrava se u sljedećim terminima:
  • 20. i 21. lipnja 2020. – juniori/ke i seniori/ke (tereni Jarun)
  • 27. i 28. lipnja 2020. – najmlađi kadeti/kinje i kadeti/kinje (tereni Vrapče)
  • 4. i 5. srpnja 2020. – mlađi kadeti/kinje (tereni Siget)

 

Parovi se za pojedini turnir mogu prijaviti najkasnije do srijede u tjednu održavanja turnira do 23:59 na adresu elektroničke pošte onp@zos.hr 

19. 6. 2020.
 
PONIŠTENE ODLUKE O PREKIDU I ZAVRŠETKU OVOSEZONSKIH NATJECANJA

Upravni odbor Hrvatskog odbojkaškog saveza donio je odluku o poništavanju odluka donesenih 17. ožujka 2020. godine, a koje se tiču prekida i završetka natjecanja u sezoni 2019/2020.

Sukladno pozivu Središnjeg Državnog Ureda za Šport za usklađivanjem odluka o prekidu natjecanja prije za to predviđenog kraja, te o promjenama propozicija ili sustava natjecanja,  s odredbama Zakona o dopunama Zakona o sportu, s obzirom na nemogućnost daljnjih natjecanja u doglednom vremenu te radi osiguravanja regularnosti natjecanja, Upravni odbor HOS-a donio je odluku o poništavanju predmetnih odluka.

Nove odluke o završetku natjecanja 2019/2020 i sustavu natjecanja 2020/2021, bit će donešene sukladno Zakonu o dopunama Zakona o sportu od 18. travnja 2020 te sukladno propisima.

 

Izvor: www.hos-cvf.hr

 

27. 4. 2020.
 
UPRAVNI ODBOR HRVATSKOG ODBOJKAŠKOG SAVEZA DONIO ODLUKU O PREKIDU SVIH LIGAŠKIH NATJECANJA

Sukladno naputcima Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, a u cilju prevencije širenja COVID-19 virusa i odgovornosti prema ostalima, Upravni odbor Hrvatskog odbojkaškog saveza, na današnjoj je sjednici donio odluku o prekidu svih ligaških natjecanja u muškoj i ženskoj konkurenciji te zaključio rang ljestvica klubova prema zatečenom stanju.

Kup Hrvatske za muškarce i Kup Snježane Ušić za žene odgađaju se do daljnjega, dok se nastavak natjecanja završnice Prvenstva Hrvatske za sve mlađedobne kategorije također odgađa do daljnjega.

Više pročitajte ovdje

17. 3. 2020.
 
VAŽNO!!! OTKAZUJU SE SVA ODBOJKAŠKA NATJECANJA DO 01.04.2020.
Nakon hitnog sastanka održanog danas, 12.03.2020. na inicijativu Središnjeg državnog ureda za šport, a vezano uz prevenciju daljnjeg širenja zaraze novim koronavirusom COVID-19, donesen je zaključak o preporukama otkazivanja svih sportskih natjecanja do 01.04.2020.
Sukladno preporuci SDUŠ-a i uz zajednički stav svih sudionika sastanka: Hrvatskog olimpijskog odbora, Hrvatskog paraolimpijskog odbora, Hrvatskog sportskog saveza gluhih, Hrvatskog školskog sportskog saveza, Hrvatskog akademskog sportskog saveza, te predstavnika pet najvećih nacionalnih sportskih saveza loptačkih sportova (nogomet, košarka, rukomet, odbojka i vaterpolo),
 
Upravni odbor HOS-a putem pisanog izjašnjavanja održanog danas, 12.03.2020. donio je odluku o otkazivanju svih odbojkaških natjecanja svih dobnih kategorija na području Republike Hrvatske, do 01.04.2020.
Informacije o daljnjem tijeku natjecanja po proteku ovog roka, kao i obavijest o svim ostalim detaljima koje bi naše klubove mogle zanimati moći ćemo dati po hitnom sastanku i dogovoru, a sukladno službenoj obavijesti Ministarstva zdravstva, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te Ravnateljstva civilne zaštite.

izvor: hos-cvf.hr

12. 3. 2020.
 
Odgoda okupljanja Prvenstva Zagreba i 2. zagrebačke lige u maloj odbojci

Na preporuku Nacionalnog kriznog stožera i Zavoda za javno zdravstvo, a s ciljem smanjivanja mogućnosti širenja korona virusa, okupljanje Prvenstva Zagreba i 2. zagrebačke lige u maloj odbojci planirano za nedjelju, 15.3.2020. godine, odgađa se do daljnjega.

Odluke o održavanju ostalih natjecanja Zagrebačkog odbojkaškog saveza donositi će se sukladno uputama nadležnih institucija.

12. 3. 2020.
 
IN MEMORIAM - Josip Tomljanović - Slim
IN MEMORIAM - Josip Tomljanović - Slim
Josip Tomljanović – Slim rođen je 27.05.1936. godine u Sisku.

Dolaskom na studij u  Zagreb, gdje upisuje Fakultet elektronike i računarstva te kasnije i Fakultet za fizičku kulturu, počinje igrati za OK Lokomotiva a nakon toga 1962. godine prelazi u HAOK Mladost.

Nakon igračke karijere, koja je trajala sve do 1971. godine, postaje trener a kasnije i direktor HAOK Mladost. Na toj funkciji ostaje sve do 1998. godine kada odlazi u mirovinu.  Tijekom svog odbojkaškog djelovanja imenovan je na različite funkcije kako gradskog tako i nacionalnog odbojkaškog saveza.

Posljednji ispraćaj Josipa Tomljanovića – Slima biti će u petak 13.03.2020. godine u 10:15 sati na zagrebačkom Krematoriju.

Zagrebački odbojkaški savez izražava iskrenu sućut obitelji ispred svih djelatnika te članica Zagrebačkog odbojkaškog saveza.

12. 3. 2020.
Gala - dodir pobjede
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 15. ožujka 2021., 13,10
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem