Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Završeno Prvenstvo Zagreba 2019 u odbojci na pijesku
Završeno Prvenstvo Zagreba 2019 u odbojci na pijesku
U nedjelju, 01. rujna 2019. godine na pješčanim terenima KOP Siget održan je 5. završni turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku. Tijekom ljetnih mjeseci pjeskaši i pjeskašice Grada Zagreba odmjeravali su snage u najatraktivnijem ljetnom sportu. Natjecanje je započelo u lipnju te kroz pet turnira polučilo ponajbolje parove i klubove za 2019. godinu.

Ovogodišnji klupski pobjednici u svim dobnim kategorijama su igrači i igračice KOP Siget.

Ukupni poredak parova:

Najmlađe kadetkinje
1. Nakani/Viličić
2. Kraljević/Žaknić
3. Jukić/Šulc
Mlađe kadetkinje
1. Ancić/Žugec
2. Grginić/Kovačević
3. Cerić/Harjač
Kadetkinje
1. Huzek/Mihaljek
2. Čuček/Papak
3. Orlić/Papak
Seniorke
1. Kezerić/Krmpotić
2. Skorin/Žmire
3. Krivić/Poljičak
Seniori
1. Matić/Šprem
2. Barac/Humski
3. Boršić/Roljić

Za kraj sezone naše seniore i seniorke očekuje završni turnir Otvorenog prvenstva Hrvatske koji će se održati u Zagrebu na novoizgrađenim terenima KOP Vrapče od 6. do 8. rujna 2019. godine.

Također, u subotu 07. rujna održat će se Turnir u odbojci na pijesku „Ljeto na Savi“ . Turnir je za sve dobne kategorije te je prijave potrebno izvršiti do sutra, utorka 03. rujna 2019., na zagrebacki.odbojkaski.savez@gmail.com.

Fotogalerija.

2. 9. 2019.
Gala - male lopte
Prijelazni rokovi igrača za sezonu 2019/2020

Odlukom Upravnog odbora Hrvatskog odbojkaškog saveza određeni su prijelazni rokovi za igrače za natjecateljsku sezonu 2019/2020 kako slijedi:
  • Ljetni prijelazni rok u vremenu od 00,01 sati 25. kolovoza 2019. do  24,00 sati 15. rujna 2019.
  • Zimski prijelazni rok u vremenu od 00,01 sati 23. prosinca 2019. do 24,00 sati 31. prosinca 2019.
16. 8. 2019.
 
OBAVIJEST O DODJELI MJESTA STUDENTIMA - KATEGORIZIRANIM SPORTAŠIMA U STUDENTSKIM DOMOVIMA 2019/2020
OBAVIJEST O DODJELI MJESTA STUDENTIMA - KATEGORIZIRANIM SPORTAŠIMA U STUDENTSKIM DOMOVIMA 2019/2020Središnji državni ured za šport izdao je obavijest za dodjelu mjesta studentima - kategoriziranim sportašima (redovitim studentima sveučilišnih i stručnih studija) u studentskim domovima za akademsku godinu 2019/2020.

Dužnosti i obaveze prijavljenih studenata - kategoriziranih sportaša, te sve potrebne informacije možete pronaći ovdje.  


Izvor: www.hos-cvf.hr

23. 7. 2019.
 
Kezerić/Krmpotić i Humski/Matić najbolji na četvrtom turniru Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku
Kezerić/Krmpotić i Humski/Matić najbolji na četvrtom turniru Prvenstva Zagreba u odbojci na pijeskuU subotu, 20. srpnja na pješčanim terenima u Sigetu održan je i četvrti turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku za seniore. Na turniru je nastupilo 6 ženskih i 4 muška para. Nakon kraće rezultatske krize, Anamarija Kezerić i Paula Krmpotić ponovo su pronašle svoju staru igru i osvojile ovaj turnir. Kod muškaraca u vrlo iskusnoj konkurenciji do zlata su došli Luka Humski i Ivan Matić.
21. 7. 2019.
 
Trijumfalni povratak Martine Božić na trećem turniru Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku
Trijumfalni povratak Martine Božić na trećem turniru Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku 

U nedjelju, 14. srpnja na pješčanim terenima u Sigetu održan je treći turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku. Turnir je posebno obilježio povratnički nastup nekadašnje prvakinje Hrvatske u odbojci na pijesku Martine Božić. Nakon nekoliko godina majčinske stanke, Martina se vratila odbojci na pijesku i u paru s Emom Prenc suvereno osvojila treći po redu turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku.

16. 7. 2019.
 
Valentina i Sara pokorile Mokronog!
Valentina i Sara pokorile Mokronog!
Valentina Vrbanc i Sara Radanović na jakom međunarodnom turniru u Mokronogu (Slovenija), održanom pod okriljem MEVZA-e, osvojile su najsjajnije odličje. Filip Silić i Marin Jerčić osvojili su 9. mjesto, dok Josip Pribanić i Nikola Ščerbakov nisu uspjeli izboriti glavni turnir.

Proteklog vikenda u Mokronogu se odigrao jaki međunarodni MEVZA turnir u odbojci na pijesku. Turnir se igrao u ženskoj i muškoj konkurenciji, a u svakoj je, u glavnom turniru, nastupilo 12 parova. Hrvatsku su u ženskoj konkurenciji predstavljale Valentina Vrbanc i Sara Radanović, članice KOP-a Siget, dok su nas u muškoj konkurenciji predstavljali Filip Silić (KOP Opatija) i Marin Jerčić (KOP Zagreb), te Josip Pribanić i Nikola Ščerbakov, također članovi KOP-a Siget. Valentina i Sara su, kao i Filip i Marin, imali pravo izravnog nastupa u glavnom turniru, dok su Josip i Nikola kroz kvalifikacije pokušali doći do glavnog turnira. Na žalost, u kvalifikacijama su tijesno poraženi od austrijskog para Grasserbauer/Kandolf.

Više pročitajte ovdje.

16. 7. 2019.
 
Ljeto na Savi - Turnir gradskih četvrti u odbojci na pijesku
Ljeto na Savi - Turnir gradskih četvrti u odbojci na pijesku
Jučer je na terenima odbojke na pijesku na južnoj strani Save kod Mosta slobode započeo Turnir gradskih četvrti u odbojci na pijesku za mješovite trojke koji se odigrava u sklopu manifestacije Ljeto na Savi. Na turniru sudjeluje 10 ekipa: Jordanovac, Peščenica, Sesvete, Srednjaci, Sveti Duh, Špansko, Trnje i tri ekipe iz Sigeta. Prvi dio turnira održava se od 9.-13.7.2019., a nastavak je planiran 19.08.2019. godine.

Zainteresirani kvartovi još uvijek imaju priliku uključiti se u ovaj Turnir slanjem prijave na mail zagrebacki.odbojkaski.savez@gmail.com najkasnije do 15.08.2019. Ekipe sudionice moraju imate najmanje 3 igrača od kojih najmanje jedan igrač mora biti ženskog spola. 

RASPORED I REZULTATI TURNIRA
FOTOGALERIJA

10. 7. 2019.
Gala - male lopte
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 27. travnja 2020., 10,27
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem