Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
Novi unificirani blokovi listića za postavu igrača i prijavu ekipe
Od 22.11.2010. godine za sva natjecanja u Hrvatskoj, klubovi su obvezatni imati nove unificirane blokove listića za prijavu ekipe i postavu igrača koje je tiskala Udruga klubova prvih hrvatskih odbojkaških liga. Obveza klubova domaćina natjecanja je da prije svake utakmice za zapisničkim stolom osiguraju blok listića za prijavu ekipe i postavu igrača. Cijena bloka za prijavu ekipe iznosi 60,00 kn, a listića za postavu igrača 40,00 kn. Uplata se vrši na žiro-račun Udruge klubova prvih hrvatskih odbojkaških liga broj: 2402006-1100506444, a blokovi se mogu podići u prostorijama UKPHOL - Zagreb, Haulikova 6.
22. 11. 2010.
 
Licence trenera odbojke (dozvole za rad) - 2010/11
Temeljem članka 9. Zakona o športu (NN 71/06), treneri su obvezni imati stručnu kvalifikaciju za vođenje stručnih poslova u športu. Za dobivanje trenerske licence (dozvole za rad) u odbojci obvezna je:
- stručna kvalifikacija
- vrijedeća trenerska iskaznica izdana i potvrđena od Udruge odbojkaških trenera Hrvatske

Odbojkaški treneri koji nemaju zadovoljene gore navedene uvjete i koji nemaju ispunjen obrazac Licenca za trenere potvrđen od kluba i Udruge odbojkaških trenera Hrvatske, temeljem Zakona o športu NE MOGU obavljati stručne poslove u športu, niti voditi utakmice na natjecanjima.

3. 11. 2010.
 
Dozvole za rad trenerima koji nisu nazočili seminaru za trenere odbojke
Odbojkaški treneri koji imaju završenu stručnu kvalifikaciju, a nisu bili nazočni ni na seminaru niti na regionalnim predavanjima, za dobivanje trenerske licence odnosno dozvole za rad, dužni su uplatiti dvostruki iznos licence za onu ligu za koju se licenciraju u natjecateljskoj sezoni 2010/11. Detaljni dopis možete vidjeti ovdje.
21. 10. 2010.
 
Posljednje predavanje za dobivanje dozvola za trenerski rad
Udruga odbojkaških trenera Hrvatske organizira posljednje predavanje za dobivanje dozvole za rad u natjecateljskoj sezoni 2010/11 koje će se održati u ponedjeljak, 11.10.2010. godine s početkom u 19:00 sati u prostorijama Odbojkaškog saveza Primorsko-goranske županije (ŠD Mladost) - Rijeka, Trg Viktora Bubnja 1.

Predavanju su dužni nazočiti svi odbojkaški treneri koji nisu bili na trenerskom seminaru u Topuskom i na regionalnim predavanjima, a koji rade u klubovima sa svim dobnim kategorijama. Detaljni dopis možete vidjeti ovdje.

7. 10. 2010.
 
Nastupanje stranih igrača u Hrvatskim odbojkaškim ligama
Dopis u svezi nastupanja stranih igrača/igračica u Hrvatskim odbojkaškim ligama možete vidjeti ovdje.
27. 9. 2010.
 
Obrazac: Licenca za trenere

Temeljem Propisnika prvih hrvatskih odbojkaških liga i drugih međužupanijskih odbojkaških liga, treneri klubova mogu biti isključivo osobe koje su licencirane i imaju važeću trenersku iskaznicu potvrđenu od Udruge odbojkaških trenera Hrvatske. Klubovi koji u svoj stručni rad uključe odbojkaške trenere koji su zadovoljili gore navedene uvjete, moraju imati ispunjen obrazac Licence za trenera kojeg su, zajedno sa licencom igrača, dužni predočiti prije početka utakmice delegatu-nadzorniku suđenja odnosno prvom sucu.

Obrazac Licence za trenera klubovi ispunjavaju za svaku ligu posebno, te upisuju samo one trenere koji imaju završenu stručnu kvalifikaciju u odbojci. Ukoliko klubovi u obrazac unesu ime liječnika i fizioterapeuta, dužni su dostaviti jednu sliku i kopiju diplome odnosno potvrde o završenoj stručnoj kvalifikaciji kako bi im Zdravstvena komisija izdala iskaznicu. Navedenu dokumentaciju klubovi mogu dostaviti na adresu Udruge odbojkaških trenera Hrvatske, Zagreb - Ulica grada Vukovara 284 ili na mail: odbojkaski.treneri.hrvatske@gmail.com. Bez odobrenja Zdravstvene komisije, Udruga odbojkaških trenera Hrvatske neće potvrditi navedeni obrazac.
15. 9. 2010.
 
Trenerske licence za sezonu 2010./2011.
Dopis Udruge odbojkaških trenera Hrvatske vezan za dobivanje trenerske licence (dozvole za rad u odbojci) za sezonu 2010./2011. možete pogledati ovdje.
14. 9. 2010.
 
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 24. lipnja 2022., 14,21
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem