Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
Stručno predavanje o sportskim ozljedama
Stručno predavanje o sportskim ozljedama
U utorak, 15. lipnja 2010. godine, Zagrebački športski savez organizira stručno predavanje o prevenciji i rehabilitaciji najčešćih športskih ozljeda. Predavanje će se održati u kongresnoj dvorani Almeria centra u Vukovarskoj 284, s početkom u 11.00 sati. Nakon predavanja koje će održati uvažni stručnjaci iz Daruvarskih toplica, predviđeno je vrijeme za raspravu o izloženim temama. Predavanje je namijenjeno svim zainteresiranim sportskim djelatnicima i trenerima. Ulaz slobodan.
11. 6. 2010.
 
Završen Trofej Zagreba 2010 - Zagrebašice prve
Završen Trofej Zagreba 2010 - Zagrebašice prve U vremenu od 28.-30.5.2010. u organizaciji Zagrebačkog odbojkaškog saveza održan je tradicionalni međunarodni turnir gradskih kadetskih selekcija Trofej Zagreba. Na turniru je sudjelovalo 13 ženskih i 6 muških selekcija. U ženskom dijelu turnira Zagrebašice su u finalu pobijedile ekipu Osijeka, dok su prošlogodišnje pobjednice Beograda osvojile 3. mjesto pobjedivši ekipu Lazarevca. U muškoj kategoriji kadeti Zagreba osvojili su 2. mjesto iza kadeta Beograda, dok je treće mjesto pripalo slovenskom Kamniku. Sve rezultate ovog turnira možete vidjeti ovdje. 
7. 6. 2010.
 
Završen 45. Trofej Beograda
Završen 45. Trofej BeogradaU vremenu od 1.- 3. svibnja 2010. godine, muška i ženska kadetska selekcija Grada Zagreba sudjelovala je na tradicionalnom međunarodnom turniru Trofeju Beograda. U konkurenciji 27 ženskih gradskih selekcija, zagrebačke kadetkinje osvojile se odlično 3. mjesto, dok su kadeti zauzeli 8. mjesto od ukupno 16 muških selekcija. S obzirom da su zagrebački odbojkaši i odbojkašice na turniru bili jedna od najmlađih ekipa, nije teško zaključiti da je ovo odličan uspjeh zagrebačke odbojke i da ova generacija stremi ka značajnijim uspjesima, ne samo u Zagrebu i Hrvatskoj, već i na europskoj razini. Sve rezultate možete pogledati ovdje, a snimku podjele medalja za 3. mjesto ovdje.
21. 5. 2010.
 
Prvenstvo Hrvatske za kadete/kinje
Prvenstvo Hrvatske za kadete i kadetkinje održat će se od 4.- 6.6.2010. godine u Osijeku. Pravo nastupa imaju dvije prvoplasirane ekipe sa regionalnih natjecanja. Propisnik ovog natjecanja možete vidjeti ovdje, a sve ostale informacije vezane uz Prvenstvo Hrvatske za kadete/kinje možete pronaći na stranici www.ukphol.hr
18. 5. 2010.
 
Humanitarna akcija za izgradnju dječjeg vrtića Turanj
Humanitarna akcija za izgradnju dječjeg vrtića TuranjU vremenu od 12.-26.5.2010. godine OK Plavi Zmaj, u suradnji sa Odbojkaškim savezom Karlovačke županije, provodi humanitarnu akciju Kad se male ruke slože - vrtić Turanj darivati se može. Cilj akcije je, uz donaciju Karlovačke banke "Štedim i darujem", skupiti sredstva za izgradnju novog dječjeg vrtića na Turnju koji je srušen u Domovinskom ratu. U navedenom periodu prikupljat će se plastične boce koje djeca koriste na treningu, a povratna naknada dobivena od boca, uplatit će se na žiro račun Karlovačke banke. Pozivamo sve odbojkaške klubove da se uključe u ovu humanitarnu akciju. Više o samoj akciji možete pročitati ovdje.
13. 5. 2010.
 
Kvalifikacije za seniorsko Europsko prvenstvo 2011
Kvalifikacije za seniorsko Europsko prvenstvo 2011Zagrebački odbojkaški savez suorganizator je uzvratne utakmice 1. kruga kvalifikacija za muško seniorsko Europsko prvenstvo između Hrvatske i Danske. Utakmica će se odigrati u subotu, 15.5.2010. godine u Domu odbojke "Bojan Stranić" (Zagreb - Jarunska 5) s početkom u 18:00 sati. U prvoj utakmici u Danskoj, naša je reprezentacija pobijedila rezultatom 3:0 i time otvorila vrata za prolazak u 2. krug kvalifikacija. Pozivamo sve klubove da dovedu svoje igrače i igračice u Dom odbojke i da zajedno podržimo našu mušku reprezentaciju. Bilten ovog natjecanja možete vidjeti ovdje.
13. 5. 2010.
 
Tečaj za trenere odbojke
Hrvatska olimpijska akademija i Udruga odbojkaških trenera Hrvatske raspisuju natječaj za upis na tečaj za stjecanje zvanja trenera odbojke. Tečaj će se održati u dva dijela: prvi dio u trajanju od 10 dana u terminu od 9. do 18. 7. 2010. godine u Puli, dok će se drugi dio tečaja organizirati u 2011. godini.
22. 4. 2010.
 
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 28. lipnja 2022., 2,45
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem