Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
Završen 45. Trofej Beograda
Završen 45. Trofej BeogradaU vremenu od 1.- 3. svibnja 2010. godine, muška i ženska kadetska selekcija Grada Zagreba sudjelovala je na tradicionalnom međunarodnom turniru Trofeju Beograda. U konkurenciji 27 ženskih gradskih selekcija, zagrebačke kadetkinje osvojile se odlično 3. mjesto, dok su kadeti zauzeli 8. mjesto od ukupno 16 muških selekcija. S obzirom da su zagrebački odbojkaši i odbojkašice na turniru bili jedna od najmlađih ekipa, nije teško zaključiti da je ovo odličan uspjeh zagrebačke odbojke i da ova generacija stremi ka značajnijim uspjesima, ne samo u Zagrebu i Hrvatskoj, već i na europskoj razini. Sve rezultate možete pogledati ovdje, a snimku podjele medalja za 3. mjesto ovdje.
21. 5. 2010.
Prvenstvo Hrvatske za kadete/kinje
Prvenstvo Hrvatske za kadete i kadetkinje održat će se od 4.- 6.6.2010. godine u Osijeku. Pravo nastupa imaju dvije prvoplasirane ekipe sa regionalnih natjecanja. Propisnik ovog natjecanja možete vidjeti ovdje, a sve ostale informacije vezane uz Prvenstvo Hrvatske za kadete/kinje možete pronaći na stranici www.ukphol.hr
18. 5. 2010.
 
Humanitarna akcija za izgradnju dječjeg vrtića Turanj
Humanitarna akcija za izgradnju dječjeg vrtića TuranjU vremenu od 12.-26.5.2010. godine OK Plavi Zmaj, u suradnji sa Odbojkaškim savezom Karlovačke županije, provodi humanitarnu akciju Kad se male ruke slože - vrtić Turanj darivati se može. Cilj akcije je, uz donaciju Karlovačke banke "Štedim i darujem", skupiti sredstva za izgradnju novog dječjeg vrtića na Turnju koji je srušen u Domovinskom ratu. U navedenom periodu prikupljat će se plastične boce koje djeca koriste na treningu, a povratna naknada dobivena od boca, uplatit će se na žiro račun Karlovačke banke. Pozivamo sve odbojkaške klubove da se uključe u ovu humanitarnu akciju. Više o samoj akciji možete pročitati ovdje.
13. 5. 2010.
 
Kvalifikacije za seniorsko Europsko prvenstvo 2011
Kvalifikacije za seniorsko Europsko prvenstvo 2011Zagrebački odbojkaški savez suorganizator je uzvratne utakmice 1. kruga kvalifikacija za muško seniorsko Europsko prvenstvo između Hrvatske i Danske. Utakmica će se odigrati u subotu, 15.5.2010. godine u Domu odbojke "Bojan Stranić" (Zagreb - Jarunska 5) s početkom u 18:00 sati. U prvoj utakmici u Danskoj, naša je reprezentacija pobijedila rezultatom 3:0 i time otvorila vrata za prolazak u 2. krug kvalifikacija. Pozivamo sve klubove da dovedu svoje igrače i igračice u Dom odbojke i da zajedno podržimo našu mušku reprezentaciju. Bilten ovog natjecanja možete vidjeti ovdje.
13. 5. 2010.
 
Tečaj za trenere odbojke
Hrvatska olimpijska akademija i Udruga odbojkaških trenera Hrvatske raspisuju natječaj za upis na tečaj za stjecanje zvanja trenera odbojke. Tečaj će se održati u dva dijela: prvi dio u trajanju od 10 dana u terminu od 9. do 18. 7. 2010. godine u Puli, dok će se drugi dio tečaja organizirati u 2011. godini.
22. 4. 2010.
 
1. međunarodni Uskršnji turnir gradskih selekcija u mini odbojci
1. međunarodni Uskršnji turnir gradskih selekcija u mini odbojciU ponedjeljak, 5.4.2010. godine, u Domu odbojke "Bojan Stranić", Zagrebački odbojkaški savez organizirao je 1. međunarodni Uskršnji odbojkaški turnir gradskih selekcija u mini odbojci. Na turniru je nastupilo 24 ženske i 8 muških ekipa. Grad Zagreb nastupio je sa dvije ženske selekcije najmlađih kadetkinja od kojih je jedna zauzela 1. mjesto savladavši u finalu selekciju Grada Sinja, a druga 12. mjesto. Također su na turniru nastupile i dvije muške selekcije Grada Zagreba koje su završile na trećem odnosno sedmom mjestu, dok je prvo mjesto pripalo slovenskoj selekciji Nove Gorice. Sve rezultate Uskršnjeg turnira možete vidjeti ovdje.
6. 4. 2010.
 
Završen IX. Trofeo Paolo Bussinello
Završen IX. Trofeo Paolo Bussinello
U subotu, 3.4.2010., završen je 9. međunarodni kadetski odbojkaški turnir Trofeo Paolo Bussinello koji se održavao u Modeni. Ženska kadetska selekcija Grada Zagreba na ovom je, iznimno jakom turniru, osvojila 2. mjesto izgubivši u finalu od talijanske ekipe Yamamay Futura Busto, dok su zagrebački kadeti svoje sudjelovanje na turnriu završili pobjedom nad talijanskom ekipom Vero Volley iz Milana u utakmici za 11. mjesto. Sve rezultate ženskog dijela turnira možete vidjeti ovdje, a muškog ovdje.
6. 4. 2010.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 8. prosinca 2023., 14,15
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem