Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
ZOS na Facebooku
Na Facebooku su otvorene stranice i profil Zagrebačkog odbojkaškog saveza. Profil se nalazi ovdje, a stranice ovdje. Na profilu ZOS-a možete pronaći fotografije selekcija, gradskih ekipa, fotografije s natjecanja i kampova... Dakako, mnoge fotografije objavljene su ili će biti objavljene i na ovim web stranicama u posebnim fotoalbumima ekipa, klubova, natjecanja ili utakmica.
6. 12. 2009.
Treći na natječaju "Najbolji studentski računalni program FER-a"
Treći na natječaju "Najbolji studentski računalni program FER-a"Na natječaju "Najbolji studentski računalni program FER-a" u organizaciji Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, Odbojkaški informacijski sustav kojeg su i ove web stranice dio, osvojio je treću nagradu. OIS je informacijski sustav koji omogućuje pregledno prikazivanje svih informacija vezanih za odbojkaška natjecanja, ali i upravljanje natjecanjima preko weba. Sustav se sastoji od središnje baze podataka te skupa web portala. Osim što omogućuje praćenje odbojkaških natjecanja na pregledan način, OIS istodobno stvara i bazu podataka o svim odbojkaškim klubovima, ekipama, igračima, sucima… na području koje obuhvaća. OIS trenutno u potpunosti upravlja podatcima vezanim za Zagrebački odbojkaški savez (zos.hr), Zagrebačku odbojkašku regiju (ukzor.hr), a za ostale regije ima podatke samo o klubovima (ekipama, igračima, sucima…) koju sudjeluju u jednoj od prvih liga (ukphol.hr), tj. nedostaje nekoliko regionalnih natjecanja nižeg stupnja i podatci o odbojkaškim entitetima koji sudjeluju u njihovu provođenju. Kako bi OIS u potpunosti zaživio i sadržavao sve podatke vezane za hrvatsku odbojku, potrebno je na OIS priključiti ostale regionalne odbojkaške saveze i udruge klubova.
Kratak opis OIS-a moguće je pogledati ovdje.
22. 11. 2009.
 
11. memorijalni turnir "Dragutin Zidanić-Dado"
11. memorijalni turnir "Dragutin Zidanić-Dado"26. i 27. rujna 2009. godine u ŠŠD Trnsko MOK Zagreb organizira tradicionalni memorijalni turnir "Dragutin Zidanić-Dado" na kojem će uz domaćina sudjelovati aktualni prvak Mađarske Kaposvar i doprvak Slovenije Salonit Anhovo.

Subota, 26.9.2009:

17.00   Zagreb - Kaposvar
18.30   Zagreb - Salonit Anhovo
20.00   Kaposvar - Salonit Anhovo

Nedjelja, 27.9.2009.:
10.00   Zagreb - Salonit Anhovo
11.30   Kaposvar - Salonit Anhovo
13.00   Zagreb - Kaposvar
25. 9. 2009.
 
Izmijenjena odbojkaška pravila
Izmijenjena odbojkaška pravilaNa redovitom sudačkom seminaru održanom 12. i 13. rujna u Krapinskim Toplicama, gospodin Miroslav Milinović prezentirao je nova (izmijenjena) odbojkaška pravila koja će se u Hrvatskoj primjenjivati od početka sezone. Prezentaciju novih pravila možete pogledati ovdje, a film u trajanju od 4 minute s primjerima iz igre ovdje (film ima 30 MB pa će preuzimanje vjerojatno potrajati).
Nova odbojkaška pravila primjenjivat će se u svim odbojkaškim ligama. Klubovi prvih odbojkaških liga dužni su na utakmicama osigurati nove zapisnike koji će se moći nabaviti od 25. 9. 2009. godine u Udruzi prvih hrvatskih odbojkaških liga, dok klubovi nižih liga mogu iskoristiti stare zapisnike.
25. 9. 2009.
 
Radovi na stranicama
Poštovani,
u tijeku je rekonstrukcija web stranica Zagrebačkog odbojkaškog saveza zbog čega možda ne možete pronaći sve podatke koje želite. Zbog toga vam se ispričavam i preporučam novu rubriku arhiva u kojoj će se uskoro nalaziti bilteni odigranih natjecanja. Stranice liga (gumbići u desnom donjem kutu) postat će aktivne nakon što se definira raspored za tekuću sezonu.

Luka Humski

21. 9. 2009.
 
Raspored sportskih liječničkih pregleda
Izvješćujemo klubove Zagrebačkog odbojkaškog saveza da će se sportski liječnički pregledi obavljati u športskoj ambulanti ZŠS-a (Zagreb - Ulica Grada Vukovara 284) prema slijedećem rasporedu:

5. 10. 2009. - MOK Zagreb
6. 10. 2009. - OK Orao, OK Poljoopskrba i OK 5. set
7. 10. 2009. - OK Zagreb, OK Medveščak i OK Dubrava
12. 10. 2009. - HAOK Mladost, OK Novi Zagreb i ŠO Super Cure
13. 10. 2009. - HAOK Mladost, OK Olimpik, OK Trnje i OK Croatia
14. 10. 2009. - OK Medicinar, OK Multibibus i OK Don Bosco

31. 8. 2009.
 
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 8. srpnja 2024., 17,18
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem