Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Treći sastanak EU partnera
Treći sastanak EU partnera

U nedjelju , 24. travnja, u Modeni , Italija , održan je treći po redu transnacionalni sastanak svih sudionika uključenih u EU projekt Zagrebačkog odbojkaškog saveza sufinanciranog od strane Europske Unije, kroz program Erasmus + Sport, pod nazivom "New training Program: „Building solid and healthy FUNdamentals for volleyBALL in early age (6-9) group"".

Partneri su imali konstruktivan sastanak o svim temama vezanim uz Funball projekt. Predstavljene su sve aktivnosti i napredak u posljednjih šest mjeseci rada na projektu. Ivana Straža (HAOK Mladost) predstavila je završnu verziju istraživanja o postojećim  programima namjenjenim  radu s djecom u dobi od 6 do 9 godina. Ovo istraživanje je vrlo važno za daljnji tijek projekta jer će se saznanja dobivena ovim istraživanjem uvelike koristiti pri izradi programa rada, što je ujedno i sljedeći veliki zadatak projekta. Voditelji  radnih grupa, Tomislav Đurković (Kineziološki fakultet u Zagrebu)  zadužen za izradu programa za djecu 6-7 godina, i Simona Torricelli (Scuola di pallavolo Anderlini, Modena) zadužena  za izradu programa za djecu  8-9 godina,  predstavili su radne verzije programa rada.  Formiranje grupa djece i rad s istima planiran je za početak nove školske godine, kad će se voditeljima grupa (trenerima) dati nacrti programa. Ono što je ovdje važno napomenuti je da rad na razvoju programu tu ne prestaje već će se na temelju povratnih informacija s terena isti mijenjati i usavršavati. Tijekom sastanka svi sudionici imali su priliku pratiti svjetsku ligu nacija u odbojci koja se u to vrijeme održavala u gradu. Poseban gost projekta Funnball bio je gosp . Vladimir Janković koji se klubom Modena osvojio CEV Ligu prvaka prije 28 godine.

Sljedeći sastank je u Nitri, Slovačka u rujnu.


FOTOALBUM
6. 7. 2018.
izjava o privatnosti   zadnja promjena: 16. prosinca 2018., 23,13
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Više možete pročitati ovdje. Razumijem