Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
KOP Siget vodeći u 1. hrvatskoj ligi u odbojci na pijesku
KOP Siget vodeći u 1. hrvatskoj ligi u odbojci na pijesku

U subotu, 28. i nedjelju, 29. srpnja na zagrebačkom Jarunu odigrano je prvo okupljanje 1. hrvatske lige u odbojci na pijesku. Ligu igra 5 muških i 7 ženskih klubova. Nakon odigrane prve polovice lige, zagrebački KOP Siget vodeći je i u ženskoj i u muškoj konkurenciji. Osim Sigeta, Zagreb ima još 2 prvoligaša: KOP Jarun i KOP Zagreb. Nakon prvog dijela Lige, KOP Zagreb zauzeo je 4. mjesto i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, a KOP Jarun 5. mjesto u muškoj, a 6. u ženskoj konkurenciji.
Najbolje hrvatske pjeskašice i najbolji hrvatski pjeskaši okupili su se proteklog vikenda na zagrebačkom Jarunu kako bi branili boje svojih klubova na prvom okupljanju 1. hrvatske lige u odbojci na pijesku. 1. hrvatska liga u odbojci na pijesku klupsko je natjecanje koje se odigrava usporedno s pojedinačnim prvenstvom Hrvatske. U susretu između dva kluba u Ligi, svaki klub prestavljaju dva para te se igraju dvije zasebne utakmice. Međusobno igraju prvoprijavljeni parovi oba kluba te zatim drugoprijavljeni parovi. Svaka pobjeda nosi 1 bod pa susret između dva kluba može završiti rezultatom 2:0 za jedan od klubova ili nerješeno 1:1.

Liga se igra dvokružno kroz dva okupljanja. Na prvom je okupljanju kroz dva dana odigrana prva polovica Lige, tj. svatko je sa svakim odigrao jedanput. Poredak nakon prvog dijela Lige sljedeći je:

Drugo okupljanje 1. hrvatske lige u odbojci na pijesku na rasporedu je za 25. i 26. kolovoza. Do tada u nastupima pjeskašica i pjeskaša možemo uživati na turnirima pojedinačnog prvenstva Hrvatske - Croatia Open 2018.

1. 8. 2018.
izjava o privatnosti   zadnja promjena: 16. prosinca 2018., 23,13
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Više možete pročitati ovdje. Razumijem