Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Dodijeljena odličja najboljim zagrebačkim pijeskašima i pijeskašicama
Dodijeljena odličja najboljim zagrebačkim pijeskašima i pijeskašicama
U nedjelju, 16. rujna 2018. godine s početkom u 11.00 sati na Jarunu okupili su se najbolji zagrebački pjeskaši i pjeskašice mlađih dobnih kategorija. Razlog okupljana je ZOS-ov službena dodjela odličja pobjednicima Klupskog Prvenstva grada Zagreba u odbojci na pijesku (sezona 2018.). 
Naime, ZOS natjecanja u odbojci na pijesku započela su tijekom mjeseca svibnja 2018., a kroz koja su se izmjenjivala natjecanja svih mlađih dobnih kategorija; juniori, kadeti, mlađi kadeti i najmlađi kadeti u muškoj i ženskoj konkurenciji. Službeni završetak svih natjecanja uslijedio je početkom mjeseca rujna 2018. 
Najbolje rezultate na natjecanju dobrom igrom osigurali su sportaši i sportašice klubova odbojke na pijesku "Zagreba", "Vrapča", "Sigeta" i "Jaruna". Dominaciju na Klupskom Prvenstvu grada Zagreba u ženskoj konkurenciji  (juniorke, kadetkinje i mlađe kadetkinje) imao je klub odbojke na pijesku "Zagreb", dok su sportaši "Vrapča" bili uspješniji u muškoj konkurenciji u kategoriji juniora i kadeta.
Službena dodjela ZOS odličja završila je zajedničkim fotografiranjem i sa željom za novim susretom na pješčanim terenima u 2019. godini!
17. 9. 2018.
izjava o privatnosti   zadnja promjena: 16. prosinca 2018., 23,13
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Više možete pročitati ovdje. Razumijem