Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Početak primjene EU programa
Početak primjene EU programa

Četvrti transnacionalni sastanak partnera, koji je održan u Nitri (SVK), označio je početak III. faze projekta Zagrebačkog odbojkaškog saveza pod nazivom  "New training Program:" Building solid and healthy FUNdamentals for volleyball in early age (6-9) group "", tj. provođenje programa rada nastalog nakon višemjesečnog istraživanja svih partnera uključenih u projekt.

Voditelj projekta Hrvoje Borovina, zajedno s profesorima Kineziološkog fakulteta u Zagrebu Tomislavom Đurkovićem i Majom Horvatin, prezentirao je partnerima program rada za obje dobne skupine. Pred trenere koji provode programe postavljen je zadatak da tijekom provedbe šalju povratne informacije vezane uz adaptaciju djece na program i njihovo prihvaćanje koncepta treninga u odnosu na dosadašnje modele rada u njihovim klubovima.

Sljedeći  sastanak partnera održati će se u Avignonu početkom prosinca, kada će se napraviti prva evaluacija provedbe projekta i na temelju povratnih informacija „s terena“ napraviti eventualne korekcije u programima.


FOTOALBUM
30. 10. 2018.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 19. lipnja 2019., 0,11
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem