Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Završen 10. Božićni turnir mlađe kadetskih selekcija
Završen 10. Božićni turnir mlađe kadetskih selekcija

U vremenu od 22.-23.12.2018. godine u organizaciji Zagrebačkog odbojkaškog saveza održan je deseti po redu međunarodni Božićni turnir gradskih mlađe kadetskih selekcija. Na turniru su sudjelovala 23 ženske i 8 muških selekcija iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. 

ženskom finalu, selekcija Osijeka savladala je selekciju Zagreba, te tako nakon prošlogodišnjeg drugog mjesta osvojila toliko željeno zlato koje su zadnji put osvojile 2013. godine. U dvoboju za treće mjesto mlade trogiranke su savladale selekciju Velike Gorice i time prvi put osvojile odličje na Božićnom turniru.  

muškoj kategoriji slovenska ekipa Žužemberka obranila je prošlogodišnji naslov. Drugo mjesto pripalo je selekciji Maribora, a treće mjesto selekciji Ljubljane. 

Pojedinačne nagrade osvojili su: 
Najbolji organizator igre:  Nika Višević(Osijek) i Mohor Travnik (Žužemberk)
Najbolji napadač: 
Korina Topić (Zagreb) i Jure Legan (Žužemberk)
Najbolji igrač: Marina Volmut (Osijek) i Nejc Suhadolnik (Žužemberk)
Najbolji trener: Dario Fančović (Osijek) i Bojan Brulec (Žužemberk)

REZULTATI - mlađe kadetkinje
REZULTATI - mlađi kadeti

Fotografije sa podjele odličja pogledajte na našoj facebook stranici.

24. 12. 2018.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 19. lipnja 2019., 0,11
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem