Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Najmlađe odbojkašice HAOK Mladosti osvojile 1. Advetski turnir na KIF-u
Najmlađe odbojkašice HAOK Mladosti osvojile 1. Advetski turnir na KIF-u
U advetskom raspoloženju prošao je 1. Advenstki turnir za najmlađe odbojkašice održan prošlog vikenda na  Kineziološkom fakultetu.  

Najmlađi pogon zagrebačke Mladosti koji je u subotu vodila trenerica Marijeta Horvatić s veseljem je 'dotrčao' do finala. Male mladostašice, s druge strane mreže, dočekale su odbojkašice Dinama, nimalo lak protivnik koji je do samog kraja pružao otpor.  Do pobjedničke titule HAOK Mladost stigla je rezultatom 2-1. 

Za najmlađe sudiononice veterani i veteranke AOK Mladosti  koji su istovremeno bili organizatori  velike međunarodne odbojkaške manifestacije, osigurali su medalje i poklon pakete.
28. 12. 2018.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 24. svibnja 2019., 8,38
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem