Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
5. TURNIR „GROBNIK VOLLEYBALL“
5. TURNIR „GROBNIK VOLLEYBALL“


U subotu, 2. veljače 2019. MOK “Grobničan“ i  Odbojkaški savez Primorsko-goranske županije organizirali su peti po redu turnir „GROBNIK VOLLEYBALL“.

Na turniru je sudjelovalo ukupno 13. ekipa iz Kaštela, Zadra, Zagreba, Ljubljane, Novog Mesta i Primorsko-goranske županije. Turnir je otvorio Dejan Ljubobratović zamjenik općinske načelnice, a posebna atrakcija otvaranja turnira bili su Grobnički dondolaši koji su svojim glasnim nastupom fascinirali 150 natjecatelja i stotinjak gledatelja na tribinama dvorane u Mavrincima.

Momčadi najmlađih kadeta igrale su na nivou selekcija županija odnosno gradova i to grada Zagreba, Kaštela, Zadra, Novog Mesta i selekcija Primorsko-goranske županije.

U kategoriji mala odbojka sudjelovale su momčadi Zagreba, Mladost Ribola Kaštela, dvije momčadi Ljubljana Volley, Krka iz Novog Mesta i domaće momčadi Kvarner, Rijeka te domaćin MOK „Grobničan“.

Više pročitajte ovdje.

 

 

Na završetku turnira podijeljeni su pehari za prva tri mjesta u obje kategorije. U kategoriji najmlađih kadeta podijeljene su individualne nagrade za najboljeg dizača, najboljeg napadača i najboljeg igrača turnira. Uz to izabrana je najbolja šestorka turnira koju je posebno nagradio Erste club. U kategoriji male odbojke posebno su nagrađena tri igrača od sponzora Ghia sport.

Konačni poredak - mlađi kadeti

1.    ZADAR
2.    KRKA
3.    ZAGREB
4.    KAŠTELA
5.    PGŽ

Najbolji dizač turnira - Borut Hočevar (Krka)
Najbolji napadač turnira -  Jakov Marković (Zadar)
Najbolji igrač turnira - Luka Blaslov (Zadar)

Najbolja šestorka turnira: Luka Blaslov (Zadar), Karlo Škarpa (Zadar), Luka Buljat (Zadar), Borut Hočevar (Novo Mesto), Matevž Hvala (Novo Mesto), Roko Vlašić (Zagreb).

Konačni poredak - mala odbojka

1.    KRKA
2.    LJUBLJANA VOLLEY 1
3.    ZADAR
4.    ZAGREB
5.    RIJEKA
6.    GROBNIČAN
7.    KVARNER
8.    LJUBLJANA VOLLEY 2

Najbolja četvorka turnira: Žiga Kastelic (Krka), Gabrijel Laknar (Krka),  Jaša Šušterič (Ljubljana Volley) i  Šimun Džaferagić (Zadar).

4. 2. 2019.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 16. srpnja 2019., 23,15
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem