Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Volleyteam Camp: Osmu godinu zaredom otvara svoja vrata u Poreču
Volleyteam Camp: Osmu godinu zaredom otvara svoja vrata u Poreču
Ove godine Volleyteam kamp u Poreču osmi put po redu otvorit će svoja vrata mladim zaljubljenicima u odbojku. Upravo radi sve većeg broja prijavljene djece još se krajem prošle godine počelo s pripremama iako do početka ima još pet mjeseci. 

Ove godine organizator priprema puno noviteta koje će nam uskoro otkriti. 

"Svake godine broj djece nam se konstantno povećava što od nas zahtjeva maksimalan pristup cijelom projektu. Mislim da je najbolji pokazatelj naše kvalitete već osma godina u kojoj nam se djeca vraćaju. Već uobičajenom planu i programu dodat ćemo nekoliko novih stvari koje ćemo uskoro otkriti",  izjavio je osnivač kampa Ljubo Travica. 

Najpopularniji odbojkaški kamp u regiji okupit će odbojkaške nade u Poreču od 30. lipnja do 12. srpnja 2019. u dva termina. 

Sve informacije možete pronaći na www.volleyteam.org. 

6. 2. 2019.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 16. srpnja 2019., 23,15
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem