Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Mladostaši i mladostašice osigurali finalnu seriju za obranu naslova prvaka Hrvatske
Mladostaši i mladostašice osigurali finalnu seriju za obranu naslova prvaka Hrvatske

Pobjedama seniora nad ekipom OKM Centrometal, te seniorki nad ekipom HAOK Rijeka CO, seniorske ekipe HAOK Mladost ponovno su osigurale  finale Prvenstva Hrvatske.

Finalna serija za prvaka Hrvatske igra se na 3 dobivene utakmice. Obje ekipe HAOK Mladost kreću u finalnu seriju utakmicama na domaćem terenu.


Seniori
će tako u utorak 2. travnja 2019. godine u Domu odbojke Bojan Stranić s početkom u 20:30 sati dočekati dogogodišnje protivnike u završnicama prvenstava ekipu OK Mladost Ribola Kaštela.

Dan poslije, u srijedu 03. travnja 2019. godine, seniorke će odmjeriti snage s ekipom OK Kaštela na istom mjestu, Domu odbojke Bojan Stranić, s početkom u 20:30 sati.


Svi ste pozvani u Dom odbojke podržati naše mladostaše i mladostašice u borbi za obranu naslova prvaka. 

29. 3. 2019.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 16. srpnja 2019., 23,15
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem