Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Dan zagrebačke odbojke
Dan zagrebačke odbojke

U nedjelju, 19. svibnja 2019. godine s početkom u 18:00 sati Dom odbojke „Bojan Stranić“ ugostit će ponajbolje odbojkaške ekipe mlađih dobnih kategorija Grada Zagreba iz sezone 2018/2019. Još jedna, jubilarna deseta  sezona odigravanja Prvenstva Zagreba, a zbog velikog broja ekipa i 2. zagrebačkih liga za mlađe dobne kategorije, je iz nas. Natjecanje je to u koje je ove godine bila uključena 131 ekipa, od čega 115 ženskih i 16 muških ekipa. Impozantna je to brojka mladih osoba uključenih u sport. Sportaša koji su svake nedjelje u Domu odbojke Bojan Stranić  branili boje svoga kluba, učili kako sportski podnijeti poraz ili proslaviti pobjedu.

Dan zagrebačke odbojke namijenjen je upravo njima, mladim sportašima. Kako je 10 ipak veliki broj, osim zasluženih pehara i medalja Zagrebački odbojkaški savez za mlade odbojkašice i odbojkaše pripremio je i malo iznenađenje.

Pozivamo sve odbojkaške zaljubljenike da svojim prisustvom uveličaju ovaj jubilarni dan zagrebačke odbojke i zajedno s nama proslave uspjehe mladih sportaša, njihovih trenera i klubova zaslužnih za sve to.  

16. 5. 2019.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 20. rujna 2019., 22,36
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem