Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Vikend odbojke na pijesku u Sigetu
Vikend odbojke na pijesku u Sigetu
Na pješčanim terenima u zagrebačkom naselju Siget u subotu i nedjelju, 25. i 26. svibnja održan je svojevrstan vikend odbojke na pijesku. U subotu je odigran drugi turnir Siget Mix Lige, a u nedjelju su odigrana čak tri turnira za mlađe dobne kategorije. Na turniru u mini odbojci na pijesku zajedno su igrale djevojčice i dječaci. Zasebno je organiziran i turnir za mlađe kadetkinje i kadetkinje te turnir za kadete i juniore. Organizator događanja bio je Klub odbojke na pijesku Siget.
Festival odbojke na pijesku započeo je u subotu s drugim turnirom Siget Mix Lige. Okupilo se 13 mješovitih parova koji su bili podijeljeni u 4 skupine. Na turniru zbog privatnih obaveza nisu nastupili pobjednici prethodnog turnira i branitelji naslova ukupnih pobjednika Valentina Vrbanc i Matija Šulc. Ispražnjeno mjesto glavnih favorita iskoristili su prošlogodišnji doprvaci Ema Prenc i Svibor Dolenec koji su, doduše nakon nekoliko vrlo napetih utakmica, osvojili turnir. U finalu su s 15:13 u trećem setu pobijedili Mariju Žmire i Sašu Vargu, dok su u polufinalu dva puta na razliku pobijedili kasnije trećeplasirane Lorenu Bosnar i Hrvoja Zeleniku.

U nedjelju su pod motom: „I ja igram odbojku na pijesku“ odigrana čak tri turnira za mlađe dobne kategorije na kojima je sudjelovalo 50-ak djece.

Na turniru u mini odbojci, u kojem su pravo nastupa imale djevojčice i dječaci rođeni 2005. i kasnije, nastupilo je 5 ženskih i 3 muška para. Najbolji je bio par Mlinar/Čuraković koji je u finalu pobijedio par Kesar/Vukov. Treće mjesto zauzele su Palaversić/Žaknić.

Na ženskom turniru mlađih kadetkinja i kadetkinja nastupilo je 10 parova. U žestokoj konkurenciji najbolje su na kraju bile Vuk/Gašpić koje su u finalu slavile protiv Dasović/Giriček. Treće mjesto pripalo je paru Orlić/Papak.

Posebna poslastica bio je muški turnir. Nastupilo je svega šest parova, ali demonstrirali su izvrsnu odbojku na pijesku. Prvo mjesto pripalo je paru Mezak/Repek koji je u finalu slavio protiv klupskih kolega Barića i Đirlića. U utakmici za treće mjesto goričko-kravarska kombinacija Buđak/Dumić pobijedio je izvrsne Kljajića i Jakoliša.

Održanim natjecanjima i okupljenim brojem djece i mladih iznimno je zadovoljan bio i tajnik Kluba odbojke na pijesku Siget Luka Humski. „Iznimno sam sretan što smo uspjeli održati vikend odbojke na pijesku, tj. imati cijela dva dana potpuno ispunjena odbojkom na pijesku. Posebno me veseli ovih 50-ak klinaca koji su u nedjelju došli igrati odbojku na pijesku. Ta su djeca budućnost hrvatske odbojke na pijesku. Klub odbojke na pijesku Siget nastojat će kroz kvalitetno vođene treninge odbojke na pijesku doprinijeti njihovu , kako igračkom, tako i općenito ljudskom razvoju.“, rekao je Humski.

2. 6. 2019.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 19. siječnja 2020., 21,18
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem