Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Trofej Zagreba po prvi puta osvojen u obje kategorije
Trofej Zagreba po prvi puta osvojen u obje kategorije

Dom odbojke Bojan Stranić proteklog vikenda ugostio je ponajbolje kadetske gradske selekcije iz Hrvatske i zemalja u okruženju. Na turniru je sudjelovalo šest muških i osam ženskih  selekcija, a Grad Zagreb predstavljale su dvije muške, te dvije ženske kadetske selekcije.

Ovo 18. izdanje muškog dijela Trofeja Zagreba donijelo nam je fantastičnu igru muške kadetske selekcije koja je u sva tri dana natjecanja dominirala na parketu Doma odbojke. U finalu ih je čekala ekipa Beograda koja se u prva tri seta borila kako bi obranila prošlogodišnje prvo mjesto. Ulaskom u četvrti set zagrebačka selekcija hrabrom i koncentriranom igrom od samog početka ne dozvoljava gostima da im značajnije zaprijete i mirno privodi utakmicu kraju i ponosno, po prvi puta, podiže toliko željeni pehar Trofeja Zagreba. Treće mjesto zauzela je ekipa Ljubljane koja je u susretu protiv pomlađene ekipe Zagreb 2 u odlučujućem setu uspjela odigrati koncentriranije.

Nešto napetije bilo je u finalu 14. Trofeja Zagreba za kadetkinje. Već dugogodišnje suparnice finalnih utakmica na Trofeju, ekipa Zagreba i ekipa Beograda, svoju pobjedu tražile su kroz pet setova. Ove godine više znanja pokazale su mlade Zagrepčanke i sasvim zasluženo se upisale kao pobjednice ovog izdanja Trofeja Zagreba. Ekipa Easter Volley Team Ancona ponovila je svoj prošlogodišnji rezultat te pobjedom protiv ekipe Scuola di Pallavolo Anderlini osvojila broncu.

Za najbolje pojedince turnira proglašene su sljedeće igračice i igrači:

Najbolji organizator igre: Ivan Barić (Zagreb) i Zorana Brčić (Zagreb)
Najbolji napadač: Sara Pustahija (Beograd) i Aleksa Mandić (Beograd)
Najbolji igrač: Mia Bilušić (Zagreb) i Karlo Jakovac (Zagreb)

Konačan poredak KADETKINJE:

1. Zagreb
2.Beograd
3. Easter Volley Team Ancona
4. Scuola di Pallavolo Anderlini
5. Livno
6. Zagreb 2
7. Mikasa Tuzla
8. Čapljina

Konačan poredak KADETI:

1. Zagreb
2. Beograd
3. Ljubljana
4. Zagreb 2
5. Domaljevac
6. Sisak

Fotografije s turnira možete pogledati ovdje.

10. 6. 2019.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 20. rujna 2019., 22,36
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem