Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Održano prvenstvo sportskih škola ZOS-a za djevojčice i dječake
Održano prvenstvo sportskih škola ZOS-a za djevojčice i dječake

Proteklog vikenda, 08. i 09.06.2019. godine na vanjskim odbojkaškim terenima  Doma odbojke "Bojan Stranić" održano je prvenstvo sportskih škola Zagrebačkog odbojkaškog saveza. Ove godine najviše znanja i najviše veselja imale su djevojčice OŠ Borovje i dječaci OŠ Mato Lovrak koji su osvojili prvo mjesto u svojim kategorijama.  Tijekom turnira 11 ženskih i 10 muških ekipa prezentirale su svoje odbojkaške vještine koje su im njihovi profesori i voditelji tijekom cijele školske godine prenosili na zajedničkim treninzima. Zagrebački odbojkaški savez u sklopu izrade svog EU projekta „Funball „najviše se vodio upravo potrebom da profesorima i voditeljima svojih sportskih škola osigura stručnu literaturu koja će biti primjerena za njihov rad.

Drugo mjesto pripalo je djevojčicama OŠ Prečko i dječacima OŠ Cvjetno naselje, dok su brončanu medalju osvojile djevojčice OŠ Pavleka Miškine i dječaci OŠ Bartola Kašića.

Galeriju slika možete pogledati ovdje.

Rezultati djevojčice.
Rezultati dječaci.

11. 6. 2019.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 20. rujna 2019., 22,36
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem