Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Odbojkašice zlatne na Turniru 4 grada u Bratislavi
Odbojkašice zlatne na Turniru 4 grada u Bratislavi
Od 13.-16.6.2019. godine, slovačka Bratislava domaćin je tradicionalnog, 24. po redu, Turnira 4 grada na kojem sudjeluju mladi sportaši Bratislave, Budimpešte, Ljubljane i Zagreba koji se natječu u šest sportova: atletici, stolnom tenisu, ženskoj košarci, ženskoj odbojci, muškom rukometu i muškom nogometu. Radi se o sportskom projektu gradskih uprava četiri grada kojem je cilj upoznavanje kulturno-povjesnih znamenitosti grada domaćina, te jačanje prijateljstva, ne samo mladih sportaša, već i gradskih uprava. 

U tri dana natjecanja, ženska odbojkaška selekcija Grada Zagreba (2003. i mlađe) nizala je pobjedu za pobjedom i na kraju zasluženo osvojila 1. mjesto, a Zorana Brčić primila je nagradu za najbolju igračicu gradske selekcije.

15. 6. 2019.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 5. prosinca 2019., 7,42
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem