Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Projekt "Zagreb na Savi"
Projekt "Zagreb na Savi"
Grad Zagreb pokrenuo je projekt "Zagreb na Savi" kojem je cilj vraćanje građana na Savu i urbano oživljavanje prostora uvođenjem različitih aktivnosti i atrakcija. Ovim aktivnostima nastoji se nastaviti nekadašnja tradicija okupljanja građana Grada Zagreba neposredno uz korito rijeke Save koja je prije više desetljeća predstavljala njihovo omiljeno mjesto druženja, rekreacije i zabave.

Zagrebački odbojkaški savez također će se uključiti u projekt "Zagreb na Savi" organizacijom Turnira gradskih četvrti u odbojci na pijesku.

INFO O TURNIRU:
Lokacija: Južna strana rijeke Save kod Mosta slobode (u blizini Bundeka)
Vrijeme održavanja: 05.-14.07.2019. od 17:00-20:30 (1. dio natjecanja)
                              19.08.-01.09.2019. od 17:00-20:30 (2. dio natjecanja)
Sastav ekipe: Ekipa broji 3 igrača. Prijaviti se mogu muške, ženske i mješovite ekipe.
Broj sudionika: neograničen - svaka gradska četvrt ili kvart može prijaviti više ekipa
Rok prijave: do petka, 28.06.2019.

Prijava se šalje na mail saveza: zagrebacki.odbojkaski.savez@gmail.com, a sadrži podatke o nazivu ekipe (kvarta), podatke o kontakt osobi (mobitel i mail), te naznaku   radi li se o ženskoj, muškoj ili mix ekipi.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti od ureda Zagrebačkog odbojkaškog saveza.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane građane da prijave svoje kvartovske ekipe i da svoje slobodno vrijeme ispune sportskim aktivnostima i druženjem uz rijeku Savu.

18. 6. 2019.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 17. veljače 2020., 12,49
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem