Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Usvojen koncept TtT priručnika FUNball projekta
Usvojen koncept TtT priručnika FUNball projekta

Sastanak u Modeni (Italija), koji je održan u utorak, 18. lipnja 2019. godine, bio je 7. po redu transnacionalni sastanak partnera koji sudjeluju u EU projektu Zagrebačkog odbojkaškog saveza pod nazivom"New Training Program: “Building solid and healthy FUNdamentals for volleyball in early age (6-9) group”. Glavna tema razgovora bio je TtT priručnik.

Predloženi nacrt priručnika za trenere predstavljen je partnerima. Zaključak partnera je da konačna verzija priručnika treba ići u tom smjeru, kako vizualno tako i s predloženim konceptom samog priručnika. Interaktivni priručnik trenerima će omogućiti brzi pristup trenažnim jedinicama, te će u jednom dokumentu imati tekstualni ali i multimedijalni sažetak određene vježbe.

U programima za obje dobne skupine napravljene su predložene promjene na temelju praktične primjene samog programa u radu s djecom i mišljenja svih trenera uključenih u program.

Partneri su razgovarali o promociji programa u proteklom razdoblju i dali svoje prijedloge za dodatne oblike diseminacije u svojim zemljama.

Sljedeći sastanak održat će se u listopadu u Nitri. Posljednjeg dana ovog sastanka bit će organiziran prvi Multiplier Sports Event, te će svi koordinatori projekta odgovorni za organizaciju Multiplier Sport Eventa moći vidjeti i naučiti kako se organizira sam događaj.

21. 6. 2019.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 23. veljače 2020., 21,47
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem