Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Održan drugi turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku
Održan drugi turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku
 

U subotu, 29. lipnja na pješčanim terenima na malom jarunskom jezeru održan je drugi turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku. Nastupilo je ukupno 20 parova u 4 različite kategorije. Nakon drugog turnira u svim kategorijama vodeća mjesta i dalje drže odbojkašice i odbojkaši KOP-a Siget.

Već u 8.30 u subotu s tehničkim je sastankom počeo drugi turnir Prvenstva Zagreba. Zbog iznimno toplog vremena nastojalo se čim više utakmica odigrati u ranim, i još ne tako vrućim, satima. Turnir je održan za seniore u muškoj i ženskoj konkurenciji te za kadetkinje i mlađe kadetkinje. Na turnir se prijavio i muški najmlađekadetski par Rendulić/Troje (KOP Siget) koji je odigravao prijateljske utakmice s mlađim kadetkinjama.

U seniorskoj konkurenciji kod žena najbolje su bile Lorena Bosnar i Ana Šutalo (KOP Siget) koje su u finalu slavile protiv Maje Skorin i Marije Žmire (KOP Siget). Pobjednice prošlog turnira Anamarija Kezerić i Paula Krmpotić (KOP Siget) u utakmici za treće mjesto poražene su od para Krivić/Poljičak (KOP Siget).

Seniorski turnir u muškoj konkurenciji donio je više napetosti u odnosu na prethodni turnir koji su Pribanić i Skorin (KOP Siget) suvereno osvojili. Ovoga se puta Jurica Skorin (KOP Siget), sada u paru Hrvojem Zelenikom (KOP Siget), puno više trebao potruditi za drugo zlato u nizu. Čak su dva puta pobjedu protiv vrlo jakih Stojnića i Štorca (KOP Zagreb) morali tražiti u trećem setu. Treće mjesto pripalo je Matiću i Špremu (KOP Siget).

Kod kadetkinja najbolje su bile Čuček i Papak (KOP Siget). Slijedile ih na drugom mjestu Gašpić/Vuk (KOP Siget) te Drmić/Prskalo (KOP Siget) na trećem mjestu.

Na mlađekadetskom natjecanju Grginić i Kovačević (KOP Siget) uzvratile su Ancić i Žugec (KOP Siget) za poraz na prethodnom turniru te preuzele tron. Ancić i Žugec ovoga su puta bile druge, a najmlađe kadetkinje Kraljević i Plank (KOP Siget) zauzele su treće mjesto.

Sve rezultate drugog turnira možete pronaći ovdje, a trenutni ukupni poredak ovdje.

Nakon kratke stanke radi odigravanja turnira Pojedinačnog prvenstva Hrvatske na Pašmanu, sljedeći turnir Prvenstva Zagreba odigrat će se za vikend 13./14. srpnja. Više informacija o natjecanju moguće je pronaći na web-sjedištu Zagrebačkog odbojkaškog saveza ili poslati upit na službenu kontaktnu adresu natjecanja: onp@zos.hr. Prijave za sljedeći turnir primaju se do srijede, 10. srpnja u 23.59 na kontaktnu adresu natjecanja.


FOTOALBUM
3. 7. 2019.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 8. srpnja 2020., 12,32
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem