Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Ljeto na Savi - Turnir gradskih četvrti u odbojci na pijesku
Ljeto na Savi - Turnir gradskih četvrti u odbojci na pijesku

Jučer je na terenima odbojke na pijesku na južnoj strani Save kod Mosta slobode započeo Turnir gradskih četvrti u odbojci na pijesku za mješovite trojke koji se odigrava u sklopu manifestacije Ljeto na Savi. Na turniru sudjeluje 10 ekipa: Jordanovac, Peščenica, Sesvete, Srednjaci, Sveti Duh, Špansko, Trnje i tri ekipe iz Sigeta. Prvi dio turnira održava se od 9.-13.7.2019., a nastavak je planiran 19.08.2019. godine.

Zainteresirani kvartovi još uvijek imaju priliku uključiti se u ovaj Turnir slanjem prijave na mail zagrebacki.odbojkaski.savez@gmail.com najkasnije do 15.08.2019. Ekipe sudionice moraju imate najmanje 3 igrača od kojih najmanje jedan igrač mora biti ženskog spola. 

RASPORED I REZULTATI TURNIRA
FOTOGALERIJA

10. 7. 2019.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 17. veljače 2020., 12,49
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem