Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Trijumfalni povratak Martine Božić na trećem turniru Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku
Trijumfalni povratak Martine Božić na trećem turniru Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku
 

U nedjelju, 14. srpnja na pješčanim terenima u Sigetu održan je treći turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku. Turnir je posebno obilježio povratnički nastup nekadašnje prvakinje Hrvatske u odbojci na pijesku Martine Božić. Nakon nekoliko godina majčinske stanke, Martina se vratila odbojci na pijesku i u paru s Emom Prenc suvereno osvojila treći po redu turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku.

Sunčana nedjelja bila je izvrsna kulisa za još jedan turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku. Turnir je održan za seniorke i seniore te za kadetkinje i mlađe kadetkinje.

Kod seniorki prvo je mjesto pripalo iskusnima Martini Božić i Emi Prenc koje su u finalu slavile s 2:0 u setovima protiv perspektivnih Ivane Ovčine i Ane Šutalo. Treće mjesto pripalo je sestrama Ivani Butumović i Mariji Žmire.

Kod seniora najbolji su bili Luka Hrgović i Luka Humski. Drugo mjesto pripalo je Ivanu Matiću i Damjanu Špremu, dok su treći bili Hrvoje Kelčec i Vedran Rapo.

Kod kadetkinja buduće reprezentativke Hrvatske do 18 godina Ema Čuček i Nika Papak suvereno izborile prvo mjesto protiv Karle Huzek i Aurore Mihaljek, dok su kod mlađih kadetkinja u borbi za prvo mjesto Lana Ancić i Stela Žugec slavile protiv Vite Viličić i Franke Marije Žaknić.

Na turnir je nastupio i muški najmlađekadetski par Rendulić/Troje koji je odigravao prijateljske utakmice s mlađim kadetkinjama.

Fotografije s turnira možete pogledati ovdje.

U sveukupnom poretku svih dobnih kategorija KOP Siget i dalje uvjerljivo drži prvo mjesto.

Sve rezultate trećeg turnira Prvenstva Zagreba možete pronaći ovdje, a trenutni sveukupni poredak ovdje.

Sljedeći turnir Prvenstva Zagreba odigrat će se već za vikend 20./21. srpnja. Više informacija o natjecanju moguće je pronaći na web-sjedištu Zagrebačkog odbojkaškog saveza ili poslati upit na službenu kontaktnu adresu natjecanja: onp@zos.hr. Prijave za sljedeći turnir primaju se do srijede, 17. srpnja u 23.59 na kontaktnu adresu natjecanja.

16. 7. 2019.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 1. srpnja 2020., 14,06
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem