Zagrebački odbojkaški savez
   
 
NOVOSTI  
 
Kezerić/Krmpotić i Humski/Matić najbolji na četvrtom turniru Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku
Kezerić/Krmpotić i Humski/Matić najbolji na četvrtom turniru Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku
U subotu, 20. srpnja na pješčanim terenima u Sigetu održan je i četvrti turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku za seniore. Na turniru je nastupilo 6 ženskih i 4 muška para. Nakon kraće rezultatske krize, Anamarija Kezerić i Paula Krmpotić ponovo su pronašle svoju staru igru i osvojile ovaj turnir. Kod muškaraca u vrlo iskusnoj konkurenciji do zlata su došli Luka Humski i Ivan Matić.
Predzadnji turnir Prvenstva Zagreba privukao je ponešto manji broj igrača od prethodnih turnira – što se prije svega može pripisati činjenici da smo duboko zagazili u ljeto i da većina pjeskaša sreću traži negdje uz obalu mora. Ipak, 20-ak hrabrih i odlučnih igračica i igrača ostalo je u Zagrebu i nastupilo na četvrtom po redu turniru Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku.

U ženskom turniru, koji se igrao sustavom dvostruke eliminacije, do polufinala stigli su parovi Šutalo/Visković, Kezerić/Krmpotić, Krivić/Poljičak te Butumović/Žmire. Kezerić/Krmpotić uvjerljivo su savladale Šutalo/Visković, dok su Krivić/Poljičak bile bolje od Butumović/Žmire. U susretu za treće mjestu slavile su Butumović/Žmire, a u finalnom susretu uvjerljive su bile Kezerić/Krmpotić.

U muškom turniru u prvaku se odlučivalo u srazu između Igora Boršića i Vedrana Roljića, s jedne strane, te Luke Humskog i Ivana Matića, s druge strane. Humski i Matić nakon pomalo neizvjesnog prvog seta bude se u drugom i sigurno upisuju pobjedu vrijednu zlata. Treće mjesto pripalo je Hrvoju Kelčecu i Vedranu Rapi.

Fotografije s turnira možete pogledati ovdje.

Posljednji turnir Prvenstva Zagreba odigrat će se za vikend 31. kolovoza/1. rujna. Više informacija o natjecanju moguće je pronaći na web-sjedištu Zagrebačkog odbojkaškog saveza ili poslati upit na službenu kontaktnu adresu natjecanja: onp@zos.hr. Prijave za posljednji turnir primaju se do srijede, 28. srpnja u 23.59 na kontaktnu adresu natjecanja.

21. 7. 2019.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 21. rujna 2020., 11,55
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem