Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Završeno Prvenstvo Zagreba 2019 u odbojci na pijesku
Završeno Prvenstvo Zagreba 2019 u odbojci na pijesku

U nedjelju, 01. rujna 2019. godine na pješčanim terenima KOP Siget održan je 5. završni turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku. Tijekom ljetnih mjeseci pjeskaši i pjeskašice Grada Zagreba odmjeravali su snage u najatraktivnijem ljetnom sportu. Natjecanje je započelo u lipnju te kroz pet turnira polučilo ponajbolje parove i klubove za 2019. godinu.

Ovogodišnji klupski pobjednici u svim dobnim kategorijama su igrači i igračice KOP Siget.

Ukupni poredak parova:

Najmlađe kadetkinje
1. Nakani/Viličić
2. Kraljević/Žaknić
3. Jukić/Šulc
Mlađe kadetkinje
1. Ancić/Žugec
2. Grginić/Kovačević
3. Cerić/Harjač
Kadetkinje
1. Huzek/Mihaljek
2. Čuček/Papak
3. Orlić/Papak
Seniorke
1. Kezerić/Krmpotić
2. Skorin/Žmire
3. Krivić/Poljičak
Seniori
1. Matić/Šprem
2. Barac/Humski
3. Boršić/Roljić

Za kraj sezone naše seniore i seniorke očekuje završni turnir Otvorenog prvenstva Hrvatske koji će se održati u Zagrebu na novoizgrađenim terenima KOP Vrapče od 6. do 8. rujna 2019. godine.

Također, u subotu 07. rujna održat će se Turnir u odbojci na pijesku „Ljeto na Savi“ . Turnir je za sve dobne kategorije te je prijave potrebno izvršiti do sutra, utorka 03. rujna 2019., na zagrebacki.odbojkaski.savez@gmail.com.

Fotogalerija.

2. 9. 2019.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 27. travnja 2020., 10,27
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem