Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Završnim turnirom zatvoreno Ljeto na Savi 2019
Završnim turnirom zatvoreno Ljeto na Savi 2019

U nedjelju, 15. rujna 2019. godine održao se završni dan ovogodišnjeg  Ljeta na Savi, kulturne i sportsko rekreacijske manifestacije kojom se građanima Grada Zagreba, velikima i malima, naudila mogućnost da sudjeluju u nizu manifestacija i time ispune svoje slobodno vrijeme tijekom ljeta. Zagrebački odbojkaški savez tijekom ljeta održao je turnir Gradskih četvrti u odbojci na pijesku  a na završnom danu ove manifestacije seniorski turnir upotpunjen je turnirom za mlade nade Zagrebačke odbojke.

Na turniru su uz seniorske mix parove sudjelovale mlađe i najmlađe kadetkinje OK Dinamo, HAOK Dubrava i OK Foresta.

Kod najmlađih kadetkinja prvo mjesto zauzele su Tia Rašić i Paola Perković iz OK Foresta svladavši u   utakmici za 1. mjesto par Barbara Balešić Jović i Kristina Pavković  iz OK Dinamo. Trećeplasirani bar bile su Petra Jurešić i Nika Uroić iz HAOK Dubrava.

U kategorije više, kod mlađih kadetkinja  u finalu su se susrele klupske kolegice, dva para OK Dinamo. Neva Dasović i Lara Giriček bile su bolje od Lare Ancić i Mine Eme Cerić i zasluženo osvojile 1.mjesto. U borbi za 3. mjesto Franka Kruezi i Tea Saračević iz OK Foresta bile su bolje od para Maja Ivanović i Dora Uroić, članica HAOK Dubrava.

U seniorskom dijelu turnira Ivana Butumović i Luka Hrgović suvereno su vladali terenima na Savi i osvojili 1. mjesto. Filipu Dujloviću i Matiji Mariću pripalo je srebro, a trećeplasirani par bili su Marko Butumović i Vedran Teofilović .

Svečana dodjela pokala i medalja održala se u popodnevnim satima na lokaciji kod Hendrixovog mosta. Uz prigodni program gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić dodijelio je pehare sportskim savezima koji su se uključili u ovu hvale vrijednu manifestaciju.

Fotogaleriju možete pogledati ovdje.

17. 9. 2019.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 27. travnja 2020., 10,27
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem