Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Vinko Dobrić - dobitnik nagrade HOO-a „Matija Ljubek“
Vinko Dobrić - dobitnik nagrade HOO-a „Matija Ljubek“

Na tradicionalnoj svečanost Hrvatskog olimpijskog odbora Veliki dan hrvatskog sporta, koja se održala jučer u Kristalnoj dvorani zagrebačkog hotela Westin, jedno veliko ime hrvatske odbojke upisano je u laureate.

Odbojkaš, reprezentativac, trener, izbornik muških i ženskih selekcija, sudac, dugogodišnji tajnik Zagrebačkog odbojkaškog savez, sve su to dijelovi odbojkaškog sporta u kojima je Vinko Dobrić ostavio svoj neizbrisivi trag. Uvijek gledajući prema budućnosti gledao je kako unaprijediti  odbojkaški sport na svim njegovim razinama.

Sve navedeno dokaz je da je ovogodišnja nagrada Hrvatskog olimpijskog odbora Matija Ljubek, a koja se svake godine dodjeljuje kao najviše priznanje pojedincima za životno djelo u području  sporta u znak priznanja za osobit doprinos u sportu, te udrugama koje su pridonijele razvoju pojedinih područja , otišla u prave ruke.

Iskrene čestitke na osvojenoj nagradi  g. Vinku Dobriću upućuju Zagrebački odbojkaški savez i sve njegove članice!

20. 12. 2019.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 6. srpnja 2020., 10,25
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem