Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Održano veliko finale Funball projekta
Održano veliko finale Funball projekta

Danas je u Domu odbojke Bojan Stranić održana završna konferencija projekta Zagrebačkog odbojkaškog saveza pod nazivom "New Training Program: “Building solid and healthy FUNdamentals for volleyball in early age (6-9) group – FUNBALL“, sufinanciranog od strane Europske unije kroz program Erasmus+ Sport.

U protekle dvije godine Zagrebački odbojkaški savez je s partnerima, Kineziološkim fakultetom u Zagrebu, HAOK Mladost, OD Šempeter (SLO), Scuola di pallavolo Anderlini Soc. Coop. Sociale SD (ITA), VK Ekonóm SPU Nitra (SVK) i Avignon Volley Ball (FRA) razvijao program namijenjen odbojkaškim početnicima, djeci u dobi 6-7 i 8-9 godina. Prva faza projekta uključivala je istraživački dio u kojem su se prikupljali podaci o već postojećim programima u svijetu. Utvrđeno je da ni kod jednog trenutno postojećeg programa koji se koristi u radu s djecom navedene dobi ne postoji program koji je  napisan na operativnoj razini pojedinačnog treninga. Intelektualni output ovog projekta upravo će to ponuditi. Interaktivni priručnik omogućiti će trenerima brzi pristup trenažnim jedinicama, te će u jednom dokumentu imati tekstualni ali i multimedijalni sažetak određene vježbe. Ovako koncipiran priručnik biti će od velike pomoći trenerima koji rade s ovim dobnim kategorijama, trenerima početnicima, profesorima tjelesne i zdravstvene kulture ali i trenerima koji rade sa starijim ekipama.

Voditelj projekta Hrvoje Borovina zajedno s profesorom Kineziološkog fakulteta u Zagrebu Tomislavom Đurkovićem prisutnim trenerima i profesorima prezentirali su rad u protekle dvije godine, od istraživačkog dijela u samom početku projekta, preko razvoja koncepta treninga, do prikupljanja povratnih informacija o uspješnosti projekta kod trenera i djece uključenih u program.

FOTO ALBUM

21. 12. 2019.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 8. srpnja 2020., 12,32
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem