Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Još jedno odlično izdanje Božićnog turnira ZOS-a
Još jedno odlično izdanje Božićnog turnira ZOS-a

Zagrebački odbojkaški savez kalendarsku godinu tradicionalno završava Božićnim turnirom za gradske mlađe kadetske selekcije. Ove godine, u vremenu od 21. - 22.12.2019. godine održan je jedanaesti po redu međunarodni Božićni turnir na kojem su sudjelovale 24 ženske i 5 muških selekcija iz Hrvatske i Slovenije.

U ženskom finalu, selekcija Ljubljane u napetoj je utakmici svladala odličnu selekciju Istarske županije, te tako po prvi put osvojila zlato na ovom turnir. U dvoboju za treće mjesto selekcija Zagreba nadigrala je selekciju Trogira. 

U muškoj kategoriji nakon odigranih međusobnih susreta najkvalitetnija se pokazala selekcija Zagreba. Ekipa Osijeka je osvojila srebro, a mlada ekipa Daruvara broncu.  

Pojedinačne nagrade osvojili su:

Najbolji organizator igre:  Ula Gorjup (Vital) i Tin Devald (Zagreb)
Najbolji napadač: Mija Šiftar (Vital) i Lovro Šitum (Zagreb)
Najbolji igrač: Lara Škoro (Istarska županija) i Marin Miše (Zagreb)
Najbolji trener: Živa Cof (Vital) i Jozo Kovačević (Zagreb)

REZULTATI - mlađe kadetkinje
REZULTATI - mlađi kadeti

Fotografije s podjele odličja pogledajte na našoj facebook stranici.

24. 12. 2019.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 27. travnja 2020., 10,27
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem