Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Muške selekcije Grada Zagreba prve u Grobničanu
Muške selekcije Grada Zagreba prve u Grobničanu
6. turnir „Grobnik Volleyball“  održao se u subotu, 01. veljače 2020. godine u sjajnoj organizaciji MOK-a  “Grobničan“ i Odbojkaškog saveza Primorsko-goranske županije. Na turniru je sudjelovalo ukupno 18 ekipa iz Kaštela, Zagreba, Ljubljane, Daruvara, Umaga, Rovinja i Primorsko - goranske županije. Turnir je organiziran u dvije dobne kategorije i to mlađi kadeti (2005. godište i mlađi) te mala odbojka (2007. godište i mlađi).

Na putu do zlata mlađe kadetsku selekciju Grada Zagreba vodio je trener Jozo Kovačević. Mlađi kadeti igrali su liga sustavom, svaki sa svakim i na turniru upisali sve četiri pobjede.

Više pročitajte ovdje.

Konačni poredak - mlađi kadeti

1. Zagreb
2. Daruvar
3. Rovinj
4. PGŽ
5. Umag

Najbolji dizač turnira – Tin Devald (Zagreb)
Najbolji napadač turnira -  Lovro Šitum (Zagreb)
Najbolji igrač turnira – Marin Miše (Zagreb)

Najbolja šestorka turnira: Tin Devald (Zagreb), Lovro Šitum (Zagreb), Marin Miše (Zagreb), Niko Ambroš (Daruvar), Ivan Brletić (Daruvar), Rudi Ivančić (Rovinj).

Selekcija Grada Zagreba u maloj odbojci vođena trenerom Filipom Dujlovićem prvi dio natjecanja igrala je po grupama. Pobjedom nad ekipom Ljubljane u polufinalu osigurali su borbu za prvo mjesto. Tamo ih je čekala ekipa Grobničana koju su svladali rezultatom 2:0 i time bez izgubljene utakmice na turniru uzeli zlato.

Konačni poredak - mala odbojka

Konačni poredak:

1. Zagreb
2. Grobničan
3. Daruvar
4. Ljubljana Volley 1
5. Rovinj
6. Rijeka
7. Ljubljana Volley 2
8. Daruvar2
9. do 13. Kaštela, Umag, G.Vežica, Kaštela2, Grobničan2

 

Najbolja četvorka turnira: Arno Jurlina (Zagreb), Toni Mišura (Zagreb), Emanuel Milinković (Grobničan) i Noa Rukavina (Daruvar).

3. 2. 2020.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 27. travnja 2020., 10,27
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem