Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
ProVolley kamp u Rovinju
ProVolley kamp u Rovinju

ProVolley kamp razvojni je odbojkaški kamp za dječake i djevojčice u dobi od 11 do 19 godina. Kamp se održava u Rovinju u terminu od  05.07. - 11.7.2020. godine.

Treninzi će se održavati u novoj dvorani Gimansium koja je od smještaja udaljena 5 kilometara, a sudionici kampa imaju organiziran prijevoz do dvorane i nazad.

Uz dva treninga dnevno, s vrhunskim stručnjacima dvoranske odbojke, djeca će imati priliku osjetiti i odbojku na pijesku, baviti se kondicijskom pripremom, a u slobodno vrijeme kupati se te na kraju dana uživati u zabavnom večernjem programu.

Prva generacija polaznika ProVolley odbojkaškog kampa imat će priliku vrijedno trenirati i provesti nezaboravne trenutke uz organizirano druženje sa zvijezdama hrvatske odbojke!

"Broj mjesta u kampu je ograničen, BUDI PRVI i pridruži nam se" poručuju iz ProVolley kampa.

 Više informacija možete pogledati ovdje.

14. 2. 2020.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 27. travnja 2020., 10,27
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem