Zagrebački odbojkaški savez
   
 
NOVOSTI  
 
Veliko priznanje za zagrebačku odbojku
Veliko priznanje za zagrebačku odbojku

Projekt Europske odbojkaške federacije (CEV)  #1DayMore4Volleyball osmišljen je prije četiri godina s idejom da se svake prijestupne godine zadnjeg dana veljače što više ljudi, odraslih i djece, organizirano okuplja, igra odbojku i putem društvenih mreža širi radost igranja odbojke te potakne ostale da se uključe u sport.

Ove godine CEV je otišao korak dalje i uveo pet kategorija na koje su se sudionici event-a mogli prijaviti. Hrvatski odbojkaški savez u suradnji sa Zagrebačkim odbojkaškim savezom odlučio je poslati sliku s Prvenstva Zagreba u mini odbojci i kandidirati se u kategoriji najviše sudionika. Naši najmanji odbojkaši i odbojkašice dobili su veliko priznanje europske odbojkaške obitelji te je fotografija na kojoj je snimljeno preko 150 mladih sportaša tvoreći slova C, E i V osvojila prvo mjesto. Veliko je to priznanje za rad saveza, zagrebačke klubove i njihove sportaše koji svake nedjelje sudjeluju na Prvenstvu Zagreba za mlađe dobne kategorije, ali i za Grad Zagreb koji je oduvijek podupirao rad s mladima i ovim priznanjem se na odbojkaškoj sceni uzdigao  iznad svih europskih metropola.

10. 3. 2020.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 31. srpnja 2020., 9,49
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem