Zagrebački odbojkaški savez
   
 
NOVOSTI  
 
IN MEMORIAM - Josip Tomljanović - Slim
IN MEMORIAM - Josip Tomljanović - Slim

Josip Tomljanović – Slim rođen je 27.05.1936. godine u Sisku.

Dolaskom na studij u  Zagreb, gdje upisuje Fakultet elektronike i računarstva te kasnije i Fakultet za fizičku kulturu, počinje igrati za OK Lokomotiva a nakon toga 1962. godine prelazi u HAOK Mladost.

Nakon igračke karijere, koja je trajala sve do 1971. godine, postaje trener a kasnije i direktor HAOK Mladost. Na toj funkciji ostaje sve do 1998. godine kada odlazi u mirovinu.  Tijekom svog odbojkaškog djelovanja imenovan je na različite funkcije kako gradskog tako i nacionalnog odbojkaškog saveza.

Posljednji ispraćaj Josipa Tomljanovića – Slima biti će u petak 13.03.2020. godine u 10:15 sati na zagrebačkom Krematoriju.

Zagrebački odbojkaški savez izražava iskrenu sućut obitelji ispred svih djelatnika te članica Zagrebačkog odbojkaškog saveza.

12. 3. 2020.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 21. rujna 2020., 11,55
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem