Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
Održano prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku za najmlađe kadetkinje i kadetkinje
Održano prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku za najmlađe kadetkinje i kadetkinje

U subotu, 27.6.2020. godine održano je klupsko i pojedinačno prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku za najmlađe kadetkinje i kadetkinje.
U kategoriji najmlađih kadetkinja 1. mjesto osvojio je par Ucović/Gajić iz KOP Vrapče pobjedivši par Rašić/Petković iz Sigeta. Brončana medalja pripala je vrapčanskom paru Čižmar/Antolić koji je rezultatom 2:1 nadigrao par Golemac/Jović Balešić iz ŽKOP Jaruna.

U kategoriji kadetkinja 1. mjesto osvojio je par Čuček/Kožinec iz KOP Sigeta pobjedivši par Krišto E./Madjarević iz KOP Vrapča rezultatom 2:1. Istim rezultatom 3. mjesto osvojio je par Vuk/Ševerdija iz Sigeta pobjedom nad vrapčanskim parom Kruhonja/Komerički.

Sve rezultate možete pogledati ovdje, a fotografije s podjele odličja na facebook stranici saveza.

1. 7. 2020.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 15. svibnja 2021., 12,39
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem