Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
Upis polaznika u program osposobljavanja za voditelja/voditeljicu (trenera) odbojke na Hrvatskom institutu za kineziologiju
Upis polaznika u program osposobljavanja za voditelja/voditeljicu (trenera) odbojke na Hrvatskom institutu za kineziologiju
U suradnji Hrvatskog instituta za kineziologiju, Kineziološkog fakulteta u Zagrebu i Hrvatskog odbojkaškog saveza produžuje se natječaj za upis polaznika u program osposobljavanja za voditelja/voditeljicu (trenera) ODBOJKE.

Nakon uspješno školovane treće generacije trenera odbojke Hrvatski institut za kineziologiju objavljuje natječaj za upis sljedeće obrazovne skupine. Jedna od najvažnijih značajki programa je veliki broj različitih broj predavača s domaćim i stranim trenerskim iskustvom koji osigurava kvalitetu istog. 

Navedeni program predstavlja osnovnu (početnu) razinu osposobljenosti za obavljanje stručnih poslova u odbojci (sukladno Zakonu o športu RH). Program osposobljavanja realizirat će se provedbom nastavnog plana i programa u trajanju od 300 sati, a sama nastava održat će se na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Nastavni program biti će realiziran u periodu od siječnja 2021. do lipnja 2021. godine. O daljnjem tijeku nastave polaznici će biti pravovremeno obaviješteni. Način održavanja nastave podložan je promjenama a uvelike ovisi o epidemiološkoj situaciji vezano uz COVID 19 kao i preporukama stožera i uputama HZJZ.

Cijena PROGRAMA OSPOSOBLJAVANJA za obavljanje poslova voditelja/voditeljice odbojke na osnovu grupe do 15 polaznika, iznosit će 7.500,00 kuna (prijemni ispit 500 kn i školarina 7000 kn). (plaćanje se može izvršiti u cijelosti ili u obrocima - do 6 obroka).

Novi rok za prijave na natječaj je 8. siječnja 2021. godine do 16:00 sati. Dokumenti se šalju u digitalnom obliku na e-mail kristina.rodic@kif.hr s naznakom “ZA NATJEČAJ - ODBOJKA”, a svi kandidati bit će obaviješteni o ispunjavanju uvjeta natječaja najkasnije je 8. siječnja 2021. godine do 16:00 sati.

Više informacija preuzmite ovdje.
Prijavnicu preuzmite ovdje.

7. 12. 2020.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 15. ožujka 2021., 13,10
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem