Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
Provolley kamp 2021 - razvojni kamp za djevojčice i dječake
Provolley kamp 2021 - razvojni kamp za djevojčice i dječake

ProVolley kamp je razvojni odbojkaški kamp za djevojčice i dječake u dobi od 10 do 18 godina. Kamp se održava u Rovinju u terminu od 03.-09.07.2021. godine. Sudionici kampa su smješteni u Amarin Resortu, a treninzi se održavaju u Sportskoj dvorani Gimnasium u Rovinju te terenima za odbojku na pijesku. Organiziran je prijevoz do dvorane i nazad.
Uz dva treninga dnevno s vrhunskim stručnjacima dvoranske odbojke, djeca će imati priliku osjetiti i odbojku na pijesku, baviti se kondicijskom pripremom te čuti predavanja nutricionista i psihologa. 
Sobodno vrijeme je rezervirano za kupanje i uživanje u ljetnim radostima, a na kraju dana sudionici će uživati u zabavnom večernjem programu.
"Broj mjesta u kampu je ograničen, BUDI PRVI i pridruži nam se" poručuju iz ProVolley kampa.
Više informacija možete podgledati na služenoj stranici kampa: https://provolley.hr/

 

20. 4. 2021.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 15. svibnja 2021., 13,44
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem