Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
Otvorene prijave za Volleyteam Camp u Poreču
Otvorene prijave za Volleyteam Camp u Poreču

Međunarodni odbojkaški kamp, s najdužim stažom u regiji, ulazi u svoju desetu godinu. Odlika ovog kampa su kvalitetni treninzi i ugodna druženja, o čemu najbolje govori veliki broj redovitih sudionika svih osam prethodnih godina.

Polaznici kampa smješteni su u porečkoj Zelenoj laguni, u sklopu koje se nalazi i dvorana, bazeni, plaže te tereni za odbojku na pijesku. Treninzi su organizirani u manjim skupinama s više trenera, a uz stalni nadzor mlađih polaznika svima su na raspolaganju i liječnik, fizioterapeut te sportski psiholog.

Za mlade odbojkaše i odbojkašice od 9 do 19 godina starosti osigurana su dva termina, 04. – 10. srpnja te 10. – 16. srpnja ove godine. Svi polaznici imaju i mogućnost organiziranog autobusnog prijevoza iz Zagreba do Poreča te natrag. Svi detalji dostupni su na službenim web stranicama kampa.

Svake se godine Volleyteam Camp razvija i nadograđuje, a uz dva treninga dnevno djeca će u slobodno vrijeme imati priliku uživati u morskim radostima te večernjem programu poput kvizova, karaokea...

“U dogovoru s trenerima i stručnim suradnicima prijašnjih smo godine organizirali grupu za usavršavanje mladih odbojkaša starosti 19 – 21 godinu, a zbog velikog interesa ove smo godine u suradnji sa talijanskim klubom Beach volley Padova odlučili održati i međunarodni kamp specijaliziran za odbojku na pijesku. Kamp odbojke na pijesku trajat će paralelno s dvoranskim kampom, od 04. srpnja do 16. srpnja ove godine. Treninge odbojke na pijesku vodit će licencirani treneri iz Italije, a prijaviti se mogu zainteresirani odbojkaši i odbojkašice stariji od 14 godina. Za sve sudionike osigurali smo uobičajeno bogat paket sportske opreme, a ove godine i nekoliko dodatnih iznenađenja budući da smo prošlogodišnji kamp ipak otkazali zbog situacije s Covid-om.“ – ovogodišnji je kamp najavio gdin. Travica, igračka legenda i trenerski autoritet.


Sve informacije o Volleyteam Campu i novom Beachvolley Campu možete pronaći na www.volleyteam.org.

27. 4. 2021.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 17. siječnja 2022., 14,18
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem