Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
Juniori HAOK Mladost osvojili Prvenstvo Zagreba na otvorenom
Juniori HAOK Mladost osvojili Prvenstvo Zagreba na otvorenom

Na vanjskim terenima SP Mladost jučer je završeno Prvenstvo Zagreba na otvorenom za juniore. Igrači HAOK Mladost najbolje su se snašli na vanjskim terenima te bez poraza osvojili prvo mjesto. U borbi za drugo mjesto između OK Medicinar Trnje i OK Croatia bilo je neizvjesno do samog kraja. Igrači OK Medicinar Trnje zbog bolje poen razlike okitili su se srebrom.
Natjecanja za druge mlađe dobne kategorije nastavljaju se na vanjskim terenima SP Mladost do druge polovice lipnja, svake subote i nedjelje.
28. 5. 2021.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 17. siječnja 2022., 14,18
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem