Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
Završeno Prvenstvo Zagreba na otvorenom za mlađe dobne kategorije
Završeno Prvenstvo Zagreba na otvorenom za mlađe dobne kategorije
Početkom mjeseca svibnja Zagrebački odbojkaški savez organizirao je Prvenstvo Zagreba na otvorenom za sve mlađe dobne kategorije. Tijekom dva mjeseca natjecanje se odvijalo na vanjskim terenima SP Mladost i podsjetilo nas koliko nam nedostaju naša nedjeljna natjecanja u Domu odbojke Bojan Stranić. Novo normalno natjeralo nas je sve skupa, klubove, sportaše i organizatora prilagoditi se trenutnoj situaciji i omogućiti djeci da sve naučeno prikažu i na sportskom natjecanju. Unatoč izrazito promjenjivom vremenu i svim problemima klubova oko organizacije treninga na otvorenom u natjecanje se uključila 71 ekipa. Za neke je Prvenstvo Zagreba na otvorenom bio prvi susret s natjecanjem, a za one koji su u odbojkaškom sportu malo duže jedno novo iskustvo s igrom na otvorenom. Najuspješniji u muškoj konkurenciji bili su odbojkaški HAOK Mladost koji su osvojili 1. mjesto u svim uzrasnim kategorijama, dok je u ženskoj konkurenciji dominirao OK Olimpik osvajanjem najsjajnijeg odličja u kategoriji najmlađih kadetkinja U11, mlađih kadetkinja i kadetkinja.

Sve rezultate i konačni plasman možete vidjeti OVDJE.

Čestitamo svim ekipama, svakom sportašu i sportašici te svima onima koji su se uključili u ovo natjecanje, dali svoj maksimum i omogućili da naši mali sportaši i sportašice i ove sezone osjete čari igre i natjecanja.

28. 6. 2021.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 6. srpnja 2022., 21,25
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem