Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
Turnirom u Sigetu završilo juniorsko Prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku
Turnirom u Sigetu završilo juniorsko Prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku

Na terenima odbojke na pijesku Siget jučer je održan zadnji, treći turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku za juniorke. Do sada neporažene Ema Čuček i Laura Vuk, igračice KOP Siget, nisu uspjele ući u borbu za zlato. U polufinalnom susretu svojom dobrom igrom iznenadile su ih Petra Kovač i Mia Madjarević iz KOP Vrapče. U drugom polufinalnom susretu Tara Sedlar i Anja Boršić bile su bolje od svojih klupskih suigračica Lucije i Kaje Šola (KOP Vrapče). Finale je rezultatom 2:1 pripalo paru Kovač/Madjarević koje su nadigrale svoje klupske kolegice par Sedlar/Boršić. I utakmica za treće mjesto otišla je u tri seta, a više sreće u odlučujućim poenima imale su Ema Čuček i Laura Vuk koje su s 2:1 (21:19, 22:24, 18:16) pobijedile Luciju i Kaju Šola. 

Završetkom ovog trećeg turnira dobili smo i ukupne pobjednike u juniorskoj kategoriji. Najbolji u ukupnom poretku na klupskom prvenstvu Zagreba za juniorke je KOP Vrapče. Ema Čuček i Laura Vuk dobrim igrama na prva dva turnira osigurale su 1. mjesto u ukupnom poretku parova na pojedinačnom prvenstvu juniorki. Iza sebe su ostavile parove KOP Vrapče, Petru Kovač i Miju Madjarević kao drugoplasirane te sestre Luciju i Kaju Šola koje su zauzele treće mjesto.

12. 7. 2021.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 6. srpnja 2022., 21,25
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem