Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
Završen 12. Božićni turnir mlađe kadetskih selekcija
Završen 12. Božićni turnir mlađe kadetskih selekcija

Drugi dan Božićnog turnira donio je nastavak natjecanja u ženskom dijelu turnira. Nakon utakmica odigranih u subotu ni jedna ekipa sa sigurnošću nije mogla računati na medalju, te se konačan poredak rješavao u samoj završnici turnira.

Turnir se igrao ligaškim jednostrukim bod sustavom, a ponajbolje su ove godine bile igračice selekcije Grada Zagreba, ponovivši tako uspijeh iz 2016. godine. Srebro je, s jednim porazom u međusobnim susretima, pripalo ekipi Daruvara a perspektivna ekipa Ivanca osvojila je treće mjesto. Iza njih u ukupnom poretku ostale su ekipe Zagreba 2, Dubrovnika i Vodica.

Pojedinačne nagrade osvojili su:

Najbolji organizator igre: Leona Rambousek (Daruvar)
Najbolja napadačica: Tea Čorko(Ivanec)
Najbolja igračica: Antonija Gulin (Zagreb)
Najbolji trener: Marija Anzulović (Zagreb)

Fotografije s podjele odličja pogledajte na našoj facebook stranici.

19. 12. 2021.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 17. siječnja 2022., 14,18
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem