Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
Komemoracija Vinka Dobrića u Domu odbojke Bojan Stranić
Komemoracija Vinka Dobrića u Domu odbojke Bojan Stranić

Zagrebački ispraćaj Vinka Dobrića, dugogodišnjeg tajnika Zagrebačkog odbojkaškog saveza, biti će u ponedjeljak 14.02.2022. u 10:30 sati u bazilici Presvetog Srca Isusova, Palmotićeva ulica 31.

Po završetku posljednjeg ispraćaja održat će se svečana komemoracija u Vinkovu čast u Domu odbojke Bojan Stranić, mjestu koje je obilježilo njegov životni put i djelo, s početkom u 12:00 sati.


Sahrana će se održati u utorak, 15.02.2022. godine u 15:00 sati na gradskom groblju u Kaštel Novom.

Pozivamo Vas da se zajedno s nama i našom odbojkaškom obitelji oprostimo od velikana odbojkaškog sporta, čovjeka koji nam je toliko puno dao i ostavio u nasljeđe.
11. 2. 2022.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 16. svibnja 2022., 11,04
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem