Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
CroVolley Balta team kamp Zagreb 2022
CroVolley Balta team kamp Zagreb 2022

Balta team u suradnji s HAOK Mladost i ove godine organizira razvojni kamp CroVolley koji će se održati u terminu od 30.6 do 6.7.2022. godine u Zagrebu. Kamp je izvrsna prilika za mlade i perspektivne odbojkašice da, vođene stručnim timom, prošire svoje znanje u odbojci te steknu dragocjeno iskustvo i nova prijateljstva.

Treninzi i sportski program održavat će se u Domu odbojke Bojan Stranić, vanjskim terenima HAOK Mladost te atletskom stadionu i bazenu Sportskog parka Mladost. Program uključuje i provedbu medicinske sportske dijagnostike u DB Srebrnjak u Zagrebu.

Smještaj sudionika kampa osiguran je u Hostelu Zagreb u dvokrevetnim, trokrevetnim i četverokrevetnim sobama. Cijena kampa je 2.400 kuna uz 25% popusta za drugo dijete iz iste obitelji. Cijena kampa za polaznike iz Zagreba je 1.500 kuna.

Sve informacije možete pronaći na web stranicama Balta team-a na adresi https://balta.team,  a za sva dodatna pitanja javite se na e-mail: info@balta.team ili direktno kontaktirajte trenera Emila Baltića na 098 461 439.

23. 2. 2022.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 16. svibnja 2022., 11,04
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem