Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
Odlična igra kadetkinja u Anconi
Odlična igra kadetkinja u Anconi

Nakon dvije godine selekcije Grada Zagreba ponovno su krenule s nastupima na međunarodnim turnirima. Naša ženska kadetska selekcija sudjelovala je na 28. međunarodnom turniru Easter Volley koji se održao od 14. do 16.04.2022. u talijanskoj Anconi. 

Izabranice trenerice Marije Anzulović cijeli turnir odigrale su na visokom nivou, od 6 utakmica upisan je samo jedan poraz ali sustav natjecanja je bio takav da je upravo taj poraz našu selekciju odveo u borbu za plasman od 9. do 16. mjesta.  Izgubljena utakmica puna čudnih sudačkih odluka nije ih obeshrabrila te su novim pobjedama izborile 9. mjesto, od ukupno 27 ekipa koje su se natjecale u kategoriji U16.

Boje Grada Zagreba branile su:  Anamarija Čižmar, Marija Piškor, Marija Mohorović, Iva Perić, Tara Horvat, Tia Maria Rašić, Franka Golemac, Ana Hanžić, Nina Srhoj, Blanka Šimović, Maša Matošić i Sara Straža.
19. 4. 2022.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 16. svibnja 2022., 11,04
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem