Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
Delegacija Olimpika službeno dogovorila suradnju s Talijanima
Delegacija Olimpika službeno dogovorila suradnju s Talijanima
Tijekom travnja Odbojkaški klub Olimpik sa svojim igračicama, trenerima i predsjednikom Dejanom Kljajićem sudjelovao je na trening - kampu u talijanskoj Piacenzi zajedno sa igračicama i trenerima iz Volley Academy Piacenza i Zagarolo Sports Academy.

Četiri dana ispunjena treninzima i stručnim sastancima ispunila su sva klupska očekivanja, a i više. Treninzi pod vodstvom stručnjaka, glavnog trenera iz Volley Academy Piacenza Patricka Minea, kao i rad s njegovim igračicama, izvuklo je sve ono najbolje iz igračica OK Olimpik. Dok su se sportašice fokusirale na treninge, stručni je stožer imao svakodnevne sastanke i razgovore o planiranju i programiranju trenažnog procesa za svaku dobnu skupinu te se analizirala i metodika elemenata odbojkaške igre.

Suradnja gore navedenih klubova dogovorena je s ciljem još boljeg i kvalitetnijeg stručnog rada kako bi se pomoglo sportašicama u ostvarivanju njihovih maksimalnih potencijala. Koliko je ona važna i domaćinima iz Piacenze potvrđuje doček g. Stefana Cavallija, pročelnika za sport grada Piacenze, kao i velikodušno gostoprimstvo g. Corrada Marchetija predsjednika iz Volley Academy Piacenza. Dogovoreno je da će Volley Academy Piacenza pomoći Olimpiku prilikom zapošljavanja novih odbojkaških trenera koji su sada itekako potrebni nakon dogovora o međusobnoj suradnji na unapređenju hrvatske odbojke.

Dejan Kljajić predsjednik OK Olimpik – Zahvaljujemo se našim partnerima na gostoprimstvu i mogućnosti da u ova četiri dana vidimo i osjetimo način rada njihovih trenera i stručnog osoblja. Osim toga, vidjeli smo kako njihova klupska uprava funkcionira sa sponzorima i partnerima kao i roditeljima. Sigurno ćemo dio viđenog preslikati u rad Olimpika, a prvo što slijedi je trenerski seminar za sve Olimpik trenere na kojem ćemo prezentirati novi bolji način rada odbojkaških trenera. Posebno me veseli velikodušna pomoć naših talijanskih partnera u zapošljavanju novih trenera u OK Olimpik što je i potvrda ozbiljnosti i dugoročnosti ove suradnje.
12. 5. 2022.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 16. svibnja 2022., 11,04
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem